Zuid-Korea om OLED, SSD export te bevorderen

Zuid-Korea zal steun van de overheid lenen aan high-tech export items, waaronder OLED displays en SSD’s te stimuleren, door het verhogen van de disconteringsvoet op export verzekering in een poging af te weren trage handelscijfers.

Zuid-Koreaanse regeringsfunctionarissen deed de aankondiging op woensdag tijdens de 11e inter-agency vergadering van de export wordt bevorderd, georganiseerd door het Korea Trade Insurance Corporation en wordt voorgezeten door de minister van handel van Zuid-Korea, om bedrijven te helpen stimuleren hun export op premium high-tech apparaten. Zuid-Koreaanse handel ambtenaren in paniek meer dan 10 rechte maanden markeren handelscijfers.

“Een slechte wereldwijde economische situatie zal het herstel van de uitvoer van het land te vertragen. Dus moet de overheid en bedrijven en andere economische actoren hun kracht te trekken en samen te werken aan groei van de uitvoer, alsmede de binnenlandse vraag te stimuleren”, zegt Yoon Sang-Jik, minister van handel, Industrie en Energie, volgens berichten in de media.

De verhuizing maakt deel uit van een grootschalige ‘tweede gap “initiatief van het ministerie van Handel om concurrentievermogen van de export van het land te stimuleren, met inbegrip van steun aan de groei in OLED-gerelateerde technologie en R & D in de volgende generatie halfgeleiders.

In die inspanning, zal Zuid-Korea contingent tarieven te verlagen op OLED gerelateerde componenten met maar liefst 8 procent gaan vooruit, en uit te breiden belastingvoordelen voor R & D voor nieuwe display-technologie.

Zuid-Koreaanse export in september daalde met 15,8 procent op jaarbasis tot $ 43470000000, de scherpste daling in zes jaar, blijkt uit cijfers van de handel ministerie van het land. Maar merkte ook op een bemoedigende opwaartse trend voor solid state drives.

De export van high-tech apparaten waren een lichtpuntje te midden van de duisternis voor het land in oktober. In het bijzonder de overbrenging van solid state drives steeg 25 procent en OLED’s waren boven 29,1 procent.

Zuid-Koreaanse export is afgenomen elke maand sinds januari. De daling werd toegeschreven aan de lage olieprijzen op de wereldmarkt en de export getroffen door de scheepvaart. De export maken ongeveer de helft van het BBP van het land, met een aanzienlijk deel van hen gaat zijn twee grootste handelspartners China en de Verenigde Staten.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

India ‘anti-koloniale’ om zijn economische nadeel: Marc Andreessen in onsamenhangend Twitter rant; LG Pay zal een no show op MWC: Rapport; Singtel krimpt nettowinst met SG $ 16m; Facebook terugtrekt Gratis Basics project in India, Samsung te voorzien de openbare veiligheid netwerk in Zuid-Korea

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, iPhone, Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, hardware, Enterprise Software;; Sweet SUSE Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen! HPE haken en ogen zelf een Linux distro