Zuid-Australië Politie vaststelling van facial-herkenningstechnologie

De Zuid-Australische regering heeft toegekend NEC Australië met een AU $ 780.000 contract voor de uitvoering van het gezicht-herkenning technologie als van de eind oktober voor de staat van de politie in een poging om het gemakkelijker maken om personen van belang en vermiste personen te identificeren.

De gezichts-herkenning technologie maakt het mogelijk de politie om beelden van verdachten vergelijken van bronnen zoals gesloten tv-circuit (CCTV) footage tegen dader databases. In de toekomst, de technologie heeft de capaciteit om direct mensen op real-time CCTV beelden te identificeren, maar deze functie zal niet worden gebruikt bij de lancering.

Volgens minister Police Peter Malinauskas, de technologie zal worden uitgevoerd door eind oktober uitgerold als onderdeel van een staatsoverheid push om de criminaliteit te verminderen door het stimuleren van de politie nummers en middelen.

“Onze politie budget is op het hoogste niveau in de geschiedenis, met meer front-line politie binnenkort op de beat dan ooit tevoren”, zei Malinauskas op maandag.

De wereld waarin we leven is aan het veranderen, en daarmee komt er een behoefte om de manier waarop we de politie te veranderen.

De beslissing van de Zuid-Australische regering om het gezicht identificatie implementeren volgt de uitvoering van het Northern Territory van de technologie in september vorig jaar.

Het succes van de technologie in de Northern Territory, dat ook door NEC Australië werd uitgevoerd, beïnvloed Zuid-Australië aan te nemen, zei Zuid-Australië Police Superintendent Scott Allison.

“Ze hebben buitengewone resultaten uit CCTV-beelden die ze hebben gevangen, tot een betere onderzoeken, zelfs historisch onderzoek,” zei Allison.

Northern Territory politie samen met NEC Australië bijna een jaar geleden voor de uitvoering van het gezicht-herkenning technologie, de inzet van NEC NeoFace Reveal oplossing na een proces van de tech in het begin van 2015. De technologie maakt het mogelijk NT politie te zoeken door de database van foto’s, CCTV footage, en video’s genomen van telefoons, drones, en op het lichaam gedragen camera’s te vergelijken met de politie database met foto’s.

In april van dit jaar, NEC Australië bevestigd ook een AU $ 52.000.000 contract met de Australische rechtshandhaving technologie agency CrimTrac aan de Nationale Automated Fingerprint Identification System (Nafis) in 2017 te vervangen.

Het systeem zal niet alleen vingerafdrukken te betrekken, maar ook prenten en gezichtsherkenning handpalm.

“De biometrische Identificatie Systeem (BIS) zal niet alleen te integreren met bestaande rechtshandhaving systemen, maar van tevoren als onze natie biometrische capaciteit vooruitgang,” Minister Assisteren van de minister-president op de Counter Terrorism Michael Keenan zei in een verklaring op het moment.

Dit is van vitaal belang in de huidige nationale veiligheid landschap, omdat het essentieel is om robuuste en efficiënte grensoverschrijdende informatie-uitwisseling met de wetshandhavingsinstanties die onze gemeenschappen te beschermen ondersteunen.

Het is ook van vitaal belang onze autoriteiten zijn een stap voor de verfijning van georganiseerde criminele bendes die het aannemen van nieuwe en geavanceerde technologieën om Australiërs te exploiteren en verhoging van de ellende die zij venten.

De Australische regering had toegewezen AU $ 700.000 aan CrimTrac als onderdeel van haar 2015-begroting voor de ontwikkeling van de gezichtsherkenning systeem.

De federale overheid ook vorig jaar aangekondigd dat het AU zou besteden $ 18.500.000 aan de Nationale Facial Biometric Matching Capability voor het delen van doelen vast te stellen door de overheid en de wet-handhavingsdiensten, waarvan werd verwacht dat up and running medio 2016 zijn.

AAP

Re-thinking veiligheid fundamentals: Hoe verder te gaan dan de FUD

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

Veiligheid, Re-thinking veiligheid fundamentals: Hoe verder te gaan dan de FUD; Innovatie; M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid, FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om te werken? nu om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen