Zoek Google zonder dat wordt bijgehouden: Abine voegt Private Zoeken naar Blur

Online privacy bedrijf Abine heeft vandaag haar nieuwe Private Search anti-tracking tool voor degenen die willen Google Search gebruiken in Firefox zonder te worden bijgehouden door Google.

Abine heeft de nieuwe feature aangekondigd in combinatie met Data Privacy Day 2015, en zoekmachines Yahoo! en Bing zal binnenkort aan de dienst worden toegevoegd.

Abine vertelt ons

Geïntegreerd in Abine bekroonde online privacy suite Blur, de Search optie Private laat Firefox-gebruikers om aan / uit te schakelen Google bijhouden voor zoeken, en houdt de gebruikers afgemeld bij Google Search.

Blur’s Private Search is ideaal voor iedereen die meer privacy willen met hun zoektocht gewoonten, degenen die willen het moeilijker voor reclame dollar-chasers voor het verzamelen en verkopen van uw gegevens te maken, en iedereen die wil een schone-de search interface voor (aantoonbaar ) nauwkeurigere zoekresultaten. Dit maakt mijn Google search onderzoek veel gemakkelijker, wetende dat ik ben steeds minder op maat resultaten.

Blur (de evolutie van MaskMe en Do Not Track Plus) is beschikbaar voor Safari, Chrome, Firefox, en er zijn apps voor Android en Apple iOS, maar Google Private Search is momenteel alleen op de Firefox-versie, maar er is momenteel geen app voor Windows telefoon.

Met behulp van het vereist aanmelden voor Abine’s Blur product – hoewel alles wat het nodig is een e-mailadres en een wachtwoord, en gebruikers in de Private Search functie alleen geïnteresseerd kunnen off andere functies Blur schakelen in Settings.

In mijn eerste dag van de pre-launch proces, merkte ik Blur’s Private Search stopte Google’s volgen me op YouTube, maar liet ons ondertekend in te blijven bij Gmail en Google Plus.

Met behulp van Private Search geeft een heel ander beeld Search ervaring en sterk verschillende resultaten – resultaten die zijn, voor mij als journalist, veel nuttiger en productiever.

Met gereedschap Blur’s, de zoekresultaten van Google toonde de internet gigant was nog steeds het bijhouden mijn IP adres, gezien in ‘gelokaliseerde’ resultaten.

Ondanks een groeiende publieke weerstand tegen online gegevensverzameling door internetbedrijven en opmerkelijke gebruiker afkeer in de richting van Google’s gebruik van geweld en dwang voor gebruikers om zowel hun echte namen en een enkele identiteit te gebruiken via het internet, Google domineert nog steeds 75% van de search markt.

Dat komt omdat Google Search goed werkt nog steeds, en afgezien van de opt-outs Google heeft toegestaan, gebruikers hebben machteloos om Google te stoppen van hen volgen geweest.

Abine legt uit: “Een eenvoudige zoekopdracht ontsluit een hele rijk van gegevens over onszelf, die is verzameld, opgeslagen en verkocht door Google aan organisaties op zoek naar ons persoonlijk te richten voor reclame, persoonlijke profilering of bewaking.”

Abine vertelde de website

Blur is Abine’s alles-in-één online privacy suite, een combinatie van de voormalige producten Do Not Track Me and deleteme en het toevoegen van een scala aan consumenten data bescherming en gelaagdheid met AES-256 encryptie, plus 2-factor authenticatie en een back-up wachtwoord.

Blur (gratis versie) wraps samen Abine eigen Password Management, Masked e-mails, en Tracker Blocking, evenals een paar meer privacy van de consument goodies – zoals de intentie om inbreuk meldingen geven over websites die u bezoekt.

Voeg de Blur (voorheen Do Not Track Me) add-on voor Firefox, maak een Blur-account (email + wachtwoord) of log in, Klik op het pictogram Blur in de Firefox toolbar om een ​​mini-menu te krijgen, onderaan, klik op Instellingen ; Onder Global Defaults, toggle niet Volg Mijn zoekopdrachten naar “op; Bezoek Google.com en doe wat testen zoekopdrachten; Terug naar Instellingen Blur en pas het menu aan uw tevredenheid

Premium ($ 39 / jaar) omvat die dingen en Device Sync, back-ups, Masked Credit Cards, Masked telefoonnummers en Priority Support. Abine stelt: “Veel gratis apps en diensten worden geleverd met een verborgen kosten: gebruikersgegevens wordt verkocht aan adverteerders De enige manier waarop we geld te verdienen is door middel van premium abonnementen..”

Rob Shavell, CEO van Abine, vertelde de website, “Tegen het einde van 2015, iedereen die wil het internet veilig gebruik moet worden met behulp van Private Search, naast een password manager en een veilige betalingen service.” Hij voegde hieraan toe, “Blur gebruikers kunnen de beste zoekmachine de manier waarop het vroeger gebruiken – eenvoudig en niet nieuwsgierig.

Sommige lezers zullen Abine herkennen als de (aanbevolen) service die wij in onze alom gelezen functies op gegevens dealers, How To Yourself Verwijderen uit Mensen zoeken websites en hoe je jezelf beschermen tegen Mensen zoeken sites.

Soms diepste oplossing is om het gehele probleem veranderen.

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid, FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; Veiligheid; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Hoe te gebruiken Blur’s Private Zoeken met Google

Uiteindelijk anonimiteit online is een zeer moeilijke toestand te bereiken, en we vertrokken om onze doelstellingen te beoordelen en de beste beslissingen die we kunnen met de middelen bij de hand.

Abine’s Private Search en zijn product Blur zijn een enorme stap in de goede richting voor de meerderheid van de mensen die kwetsbaar zijn voor de consument aan de grillen van de corporaties en de trage (indien niet gewoon onwetend, sterren en geslagen of ronduit uitgekocht) wettelijke bescherming.

Door toedoen van zijn eigen, kan Blur’s Private Search niet beloven waar anonimiteit, maar de tool is een belangrijk dat ik zal gebruiken, zowel naar andere aap moersleutel in de gegevens industriële complex werken gooien, en een andere strijd lijn te trekken in de mijn-niet-van jou oorlog over monetariseren van mijn prive-informatie.

De website is nog steeds experimenteren met Blur en Private Search, hebben we bereikt om Abine met verdere vragen over de technische implementatie, en zullen we dit artikel met significante bevindingen te werken.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer