Yahoo7 op het World Cup klassement

Volgens David McGrath, hoofd van nieuws, sport en financiën bij Yahoo7, deze mix, wat resulteert in een site met “informatie uit alle verschillende hoeken”, is bedoeld om een ​​gevoel van gemeenschap onder de gebruikers, die de officiële rapporten en video kunt gebruiken maken inhoud als basis voor discussies over de site message boards.

After Hours, Star Trek: Negen manieren om onze wetenschap ligt dicht bij de science-fiction, After Hours, Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, mobiliteit; Kobo Aura ONE, First Take: Groot-screen e-reader met 8GB opslagruimte, innovatie; De beste tech uitvindingen van alle tijden dat geavanceerde beschaving

Met interactiviteit de cruciale voordeel dat het internet heeft meer dan televisie, Yahoo7 is erop gebrand Web bezoekers delen van meningen, informatie en beelden met elkaar te krijgen. De site integreert een aantal van Yahoo’s formidabele line-up van online aanbiedingen, zoals de Flickr-foto’s te delen gemeenschap, Yahoo 360 blogs en instant messaging avatars. Bijvoorbeeld, klikken op de link “Flickr foto’s” op de voorpagina van de Yahoo7 WK-site neemt de bezoeker uit om foto’s gelabeld met de term “socceroos” op Flickr. Deze gelokaliseerde integratie kunnen gebruikers van wie de beelden misschien anders verloren gegaan in de modder van de World Cup waanzin om gemakkelijk te markeren ze voor de automatische opname op de officiële teamsite.

Yahoo7 niet beschouwt het feit dat de wedstrijden zullen live worden door Channel Seven rivaal SBS als een belemmering te zenden. “Het belangrijkste voor ons is om de boeiende debat en de chat en … de gemeenschap voor de wedstrijd en na de wedstrijd”, aldus McGrath, erop wijzend dat SBS is “een free-to-air rechthebbende, zijn ze niet een online video rechthebbende.

McGrath voorziet ook fans die hun browsers wees naar Yahoo7 terwijl televisie games zijn aan de gang, met de website als aanvulling op de kijkervaring door het verstrekken van statistieken, in-diepte-informatie en de mogelijkheid om het spel te bespreken met andere fans als het gebeurt. Hij ziet het combineren van tv-kijken met Web gebruik als “de perfecte gelegenheid voor volledige convergentie”, waarmee fans om “terug te gaan … met behulp van de online [offer] als referentiepunt voor elk type informatie dat u wilt krijgen.

Misschien is de troef in Yahoo7’s hand is het ondertekend met de Football Federation of Australia (FFA), die exclusieve toegang tot behind-the-scenes video van de Socceroos ‘World Cup kruistocht maakt deal. Er zal “een minimum van acht exclusieve video-opnamen met behulp van de FFA media unit cameraploeg die met het team”, aldus McGrath. “Ze zijn ingebed in het hotel, gaan ze naar de trainingen, ze zijn op de vliegtuigen.

In een omkering van de gebruikelijke praktijk, is er belangstelling van andere commerciële netwerken in het uitzenden van deze exclusieve beelden op televisie geweest. Yahoo7 is op zoek naar watermerken de inhoud en het beschikbaar maken voor de stations voor free-to-air-uitzendingen. “We zijn naar de FFA gesproken en we hebben geen problemen met het delen van [Video], maar de exclusiviteit zal altijd bij Yahoo7”, aldus McGrath. “Het is bemoedigend om te zien nu online eigenlijk het besturen van de free-to-air als eerste bron van informatie en het laatste nieuws.

Naast de video-opname door de FFA, Yahoo’s samenwerking met de FIFA stelt de site te bieden tot drie minuten van de hoogtepunten per wedstrijd. De combinatie van on- en off-field dekking, beide beschikbaar op aanvraag, wordt gezien door McGrath als een belangrijk deel van de aantrekkingskracht van de site: “Het is allesomvattend, heb je achter de schermen, je hebt alles wat daarbij hoort de Socceroos als Wat de video, en we hebben alle video hoogtepunten voor alle 64 wedstrijden. ”

In tekst gebaseerde rapportage, zal ter Yahoo7 verhalen van nieuwsagentschappen AAP, AFP en Reuters, evenals een Socceroos-gerichte blog van de FFA en exclusieve content van het tijdschrift FourFourTwo voorzien. Deze join foto’s van Getty Images tot een goed afgeronde nieuws sectie te bieden, wat betekent dat bezoekers niet nodig om de site te verlaten in te halen op het laatste nieuws van Duitsland.

De status van de site als de officiële spreekbuis van de Socceroos zal waarschijnlijk verleiden Australische bezoekers weg uit het buitenland gehoste World Cup Web aanbod. Maar met dat zware nadruk op de nationale zijde, zal Yahoo7 het verkeer een duik nemen als – God verhoede – het team is knock-out van het toernooi vroeg? McGrath is van mening dat het hele jaar door belangstelling Australiërs ‘in de Cup, gezien, zelfs in jaren waarin het land niet is vertegenwoordigd, zal ervoor zorgen dat de site heeft veel verkeer niveaus tot het einde van de wedstrijd.

Terwijl de Socceroos is onze focus op dit moment, de website is duidelijk niet Socceroos 100 procent, voor ons is het een World Cup website die een grote nadruk op de Socceroos heeft, maar is iets dat wel degelijk recht kunnen worden gebruikt totdat de negende en 10 juli.

Star Trek: Negen manieren om onze wetenschap ligt dicht bij de science-fiction

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociale commentaar

Kobo Aura ONE, First Take: Groot-screen e-reader met 8GB opslagruimte

De beste tech uitvindingen van alle tijden dat geavanceerde beschaving