Withings Go weddenschappen op E-Ink, 8 maanden batterij, eenvoud voor $ 69 gezondheid tracker

Withings heeft altijd vertrouwd op eenvoud voor zijn gezondheid wearables en de nieuwe Withings Go is geen uitzondering: de $ 69 Tracker maakt gebruik van een low-power-display gecombineerd met intelligentie om automatisch te meten oefening, slapen, stappen en zwemmen.

? 4 zakelijke trends om ze allemaal te regeren; Virtual reality gezichten vijf horden; Samsung Smart TV’s zullen alle compatibele worden IOT; De coolste robotica trends van CES; Meet dit jaar bizar, prachtig en slechtste tech; Zoals ivd centraal staat, wordt de veiligheid verloren in de coulissen, Hoe te domineren CES 2016

Door het gebruik van een ronde E-Ink touchscreen en low-cost knoopcel batterij gevonden in de traditionele horloges, Withings zegt dat de nieuwe Go duurt 8 maanden voor nodig een nieuwe batterij.

Niet ton gedetailleerde gegevens kunt verwachten op dat scherm wel. Er zijn 88 afbeeldingen segmenten die de vooruitgang in de richting van activiteiten: Raak je dagelijkse gezondheid doelen en je zult ze allemaal oplichten rond de rand van de cirkelvormige apparaat. Een pictogram in het midden van het display toont de verschillende activiteiten gevolgd en het raken van je doel blijkt dat pictogram naar een ster. In wezen is dit een glanceable dashboard gebonden aan uw eigen persoonlijke gezondheid doelen.

Binnen kunt sensoren helpen bij de Withings Go onderscheid tussen de verschillende activiteiten, waardoor het nog eenvoudiger te gebruiken. Tijdens het wandelen of hardlopen, de Go maatregelen vooruitgang in de richting stappen, afstand, draaien duur en calorie├źn, bijvoorbeeld. In het zwembad – de Withings Go is waterbestendig – het toont de duur en calorie├źn. En ‘s nachts, zal het apparaat slaappatronen te volgen tussen lichte en diepe slaap cycli.

Alle gegevens gesynchroniseerd met de Withings Health Mate app voor Android en iOS, zodat je niet beperkt tot 88 grafische bars van de gegevens, je kunt details te krijgen binnen de app.

Hoe zit het als je niet rondlopen, zwemmen te slapen?

Tik op het scherm van de Go’s en geeft een traditionele wijzerplaat op de low power E-Ink display. Nee, dat zal je niet meer dan dat – er geen smartphone meldingen, bijvoorbeeld – maar als je gaat om iets te dragen als het gaat de hele tijd, zult u waarschijnlijk de tijd wilt zien.

De Withings Go, beschikbaar later dit kwartaal, kunnen worden afgekapt op je kleren, in een zak of worden gedragen als een standaard horloge: Het apparaat clips in een compatibele horlogeband van degenen die het op hun pols.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, iPhone, Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, hardware, Enterprise Software;; Sweet SUSE Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen! HPE haken en ogen zelf een Linux distro