Waarom je een blog zou moeten hebben

Een waarschuwing vooraf. Ik was van plan om mijn reasearch en gedachten aandelenstructuur op een logische manier, maar zodra ik begon kruipend ging alleen op een on dus even het is zoals het viel uit mijn hoofd. Ik hoop om het netjes een andere tijd.

After Hours, Star Trek: Negen manieren om onze wetenschap ligt dicht bij de science-fiction, After Hours, Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, mobiliteit; Kobo Aura ONE, First Take: Groot-screen e-reader met 8GB opslagruimte, innovatie; De beste tech uitvindingen van alle tijden dat geavanceerde beschaving

Het web staat vol met persoonlijke blogs nd honderden meer worden ingegeven. Hoewel de eerste opname was voor persoonlijk plezier blogs vandaag is het zeldzaam om een ​​web professional vinden zonder een zakelijke / professionele blog.

Maar waarom is bloggen zo populair? Is het een praktisch medium voor de levering van serieuze content / bericht? Is het voor u? Is het voor uw bedrijf?

De belangrijkste dingen die blogs zo’n geweldige medium te zijn

1. Snelle gemakkelijke levering

2. Is uitgegroeid tot gevestigde en gerespecteerde

3. Search Engine Friendly 4. Trekt grote verkeer (gericht op business / advertenties) 5. een gerespecteerde Blog heeft grote macht om te beïnvloeden is het reader

6. Toegankelijk over enorm scala aan software en apparaten. Van Webbrowsers, Live leeswijzers, Google gepersonaliseerde startpagina nieuwslezers de PDA’s, mobiele telefoons en zelfs PSP

7. Er zijn zelfs mogelijkheden voor anderen om u inhoud voeding in hun site en een link naar u terug.

8. Kan uw bedrijf te promoten

9. Bevorder u als individu

10. Het genereren van inkomsten

11. Wordt een verwijzing bibliotheek van dingen die je ontdekt.

12. goedkoop of zelfs gratis

13. Krijg feedback van uw doelgroep

14. Verhoging van de naamsbekendheid en het vergroten van het verkeer naar uw belangrijkste website

Gemak van publicatie. Omdat blogs zijn gebouwd op een Content Management Systeem dat ze zijn zeer eenvoudig te updaten met nieuwe artikelen, of bestaande bewerken. Sommige blogs je zelfs in staat om nieuwe artikelen toe te voegen door het sturen van een e-mail (ik hoop dat dit in de toekomst).

Verstaan ​​reguliere kort artikelen zijn. Blog lezers begrijpen dat elk artice kort zal zijn dus niet verwachten dat een meesterwerk elke keer. Ze verwachten ook regelmatig updates als het is voor de auteur (s) op te zetten van nieuwe artikelen, voor deze reden dat mensen zich abonneren op een blog ze willen. Dit betekent herhalen verkeer.

RSS. De RSS-feed die door uw blog is zeer nuttig voor het krijgen van je boodschap. Het kan gebruikt worden met RSS readers zodat abonnees snel kunnen zien als er nieuwe informatie te lezen. Google en Yahoo hebben gecreëerd lezers waarin miljoenen gebruiken.

Zoekmachines hou van je. Door de manier waarop blogs zijn gebouwd dat maakt het zeer eenvoudig voor zoekmachines te indexeren u. Als u een link naar uw bedrijf website van uw blog, heeft dit een klop op voordeel voor uw bedrijf ‘ranking.

Commentaar – bedrijven betalen duizenden voor marktonderzoek en focusgroepen etc. Blogs nodigen Feedback bij elk bericht. Het zal nooit de plaats van de AFOR genoemde methoden, maar het is een ander kanaal om de gebruiker advies krijgen. Wilt u weten wat mensen denken over een bepaald onderwerp? Plaats je gedachten op en nodigen opmerkingen, of aan te bieden beter nog beide kanten van een kwestie en vraag wat mensen mee eens. Als je dapper genoeg bent u zou kunnen spelen The Devil’s Advocate en iets controversieel die meestal genereert veel feedback schrijven, maar zou u de verkeerde soort aandacht te geven, tenzij het wordt gedaan op de juiste manier, misschien, tongue-in-cheek.

Blogs zijn niet bedoeld om een ​​corporate boodschap zijn (hoewel ze kunnen zijn) Ze worden meestal geschreven door een individu met hun gedachten en meningen enz. Een blog kan een menselijk gezicht te zetten op het bedrijf. Als advies van een individu een informele monoloog kun je vrijer zijn om te zeggen wat je wilt, vergeleken met een persbericht of officiële inhoud op de website van uw bedrijf.

Uit onderzoek blijkt dat consumenten moe van het glad gepolijst zakelijke boodschap, en kan zelfs tune it out. Omgekeerd, hebben ze de neiging om opfleuren hun oren als ze eerlijk uitdrukking van een individu te detecteren. Het is hetzelfde verschijnsel dat met de hand geadresseerde direct mail stukken zorgt voor een betere respons dan identiek, maar de machine aangepakt stukken verdienen.

Wat zegt je profiel over je zeggen?

Uw naam? Tenzij je een beroemdheid of de kijker al weet wie je bent bij de meeste zal het uw geslacht en misschien zelfs uw ras te onthullen.

Je functie? In veel profielen is dit alles wat er informatie er is dus uw functie bepaalt u, maar is er een verschil tussen consultant 1 en consultant 10? Wie weet.

Uw Biografie? Hier beginnen we om meer van een gevoel van wie je bent te krijgen. Als u nog niet hebben gedaan, al invullen van jou. Echter, dit is gewoon uw verklaring over jou. Ik kon zeggen ik ben de slimste, meest populaire persoon op het web, maar het doet het niet zo te maken.

Uw blog? Ah, dat is de beslisser. Je kunt niet zomaar een verklaring afleggen dat u weet dat uw spullen. Uw regelmatige postings zal uw inzicht in het veld u werkt of een blog over te onthullen. Het onthult uw persoonlijkheid en vaardigheden. Wanneer u een suggestie of opmerking heeft meer gewicht als je een geschiedenis van betrouwbare / nuttige informatie achter je. Het spreekt voor u, zelfs als je slaapt.

Waarom ik blog

De redenen waarom ik blog zal ongetwijfeld heel anders dan de jouwe, dus als geen van mijn redenen op u van toepassing niet afschrikken. Ik ben een freelancer. Een onbekende freelancer. Mijn blog helpt me bekend, is een voorbeeld van mijn werk, ik zal het gebruiken om verkeer naar mijn portfolio (uiteindelijk wanneer het klaar is), maak ik contacten via bezoekers die mijn posts en commentaar te lezen. Sinds de start van mijn persoonlijke blog 3 weken geleden heb ik e-mail gesprekken met CEO’s van 5 verschillende bedrijven door hen contact met mij in antwoord op een berichten die ik had gemaakt had. Ik heb ook een plek om mensen te sturen als ik mengen met anderen in mijn vakgebied. Ik heb noch de tijd noch de neiging om uren / dagen op het creëren van een gedetailleerde website of pagina voor topic Ik zou willen publiceren, mijn blog kan ik mijn gedachten snel en gemakkelijk te krijgen die er zijn. Het gemak waarin ik verkeer hebben gegenereerd aan mijn blog verbaast me zelfs. In vergelijking met mijn websites mijn blog zo veel, zo niet meer treffers na slechts een paar weken. Google heeft elke pagina van mijn blog geïndexeerd. Hoewel ik geen geld of zaken van mijn blog dit moment ben ik de oprichting van een lezer basis waarvan ik hoop dat uiteindelijk kanaliseren naar wat project dat ik wil bevorderen in de toekomst.

Waarom een ​​.

Het extra voordeel van het publiek. Met een externe blog je bent gewoon een andere webpagina amoung miljoenen sites e-commerce, corporate, plezier en blog enz., Op de website van uw blog is zeer zichtbaar voor duizenden andere gelijkgestemde bedrijven en IT-professionals. de website hebben een team van geniale ‘voortdurend het nemen van gebruikers feedback en verbetering van de website, de blog opgenomen. Ik weet zeker dat er meer en meer functies om het nut te stimuleren en het gebruiksgemak van het maken van nog meer redenen om een ​​te hebben.

Waarom lees blogs;? In mijn vakgebied – webdesign / produceren / ontwikkelen dingen veranderen voortdurend, want ik weet zeker dat het in het bedrijfsleven. Daarom is een snelle en gemakkelijke levering systeem is nodig om nieuws te krijgen die er zijn voordat het oud nieuws. Velen zullen het met mij eens wen ik zeggen dat er meer nuttige informatie over web design op blogs dan in een 3 jaar universitaire opleiding. Ik heb vrienden studeert momenteel web design op uni of cursussen en tegen de tijd dat ze de cursus is de informatie lready verouderd dus als ze klaar zijn en proberen hun kennis te gebruiken in de echte wereld is het oude geschiedenis te beginnen. De meest up-to-date informatie om technieken te leren is op het web en meer specifiek op de blogs. Ik heb meer in een maand van blogs geleerd dan in een jaar uit de boeken advertentie van de informatie hs relevanter en currenty nuttig geweest.

Een van de weinige plaatsen waar je kunt echt nuttig te krijgen, up-to-date, gratis informatie. Dus zelfs als je niet een blog schrijver op het hart kunt u defiinitely profiteren van ze te lezen.

Is bloggen voor u?

Als je verwacht dat ik hier dat bloggen is voor iedereen zeggen dan zul je verrast om hier dat ik geloof niet dat het is. Hoe kun je zien als het voor jou? Nou niet baseren op uw eerste poging. Je eerste 5 berichten zijn het moeilijkst. Je moet denken over – wat moet ik proberen te bereiken, wat moet ik zeggen, welke toon moet ik gebruiken, hoe verhoudt dit blogging ding werk toch etc. Wanneer u vervolgens een enkele post hebben gemaakt is er niet veel waard is het bevorderen van of u kan al je munitie hebben gebruikt in je eerste post en hebben niets anders te zeggen, etc. dit alles is normaal en slechts een geboren blogger zal niet vergelijkbaar kriebels hebben. Maar zodra je een gevoel voor te krijgen en hebben 4-5 berichten die je ofwel vinden het steeds veel gemakkelijker (misschien zelfs leuker), vooral als je positieve feedback van lezers en collega’s, hetzij als commentaar op uw blog of verbale / e-mail. Deze “pat-on-the-back” zou genoeg om je te motiveren om meer of zelfs zonder doen dit de mogelijkheid om jezelf uit te drukken in deze zeer zichtbare en effectieve vorm wilt u misschien meer te doen. Echter, als je elk bestand te pijnlijk vinden en niets komt van nature kan het niet voor u. Me, ik kan het niet snel genoeg om mijn gedachten eruit te komen te typen, maar als je moet elke letter uit te persen kan het niet de moeite waard. Het is meestal makkelijker als je het hebt over iets wat je echt gepassioneerd over is dan iets wat je marketing afdeling heeft u gevraagd te duwen.

Sommige bronnen van mijn onderzoek; http: //www.imediaconnection.com/content/5229.asp

http://gotchange.blogspot.com/2005/02/why-blog.html

http://www.marketingprofs.com/login/join.asp?adref=&source=/5/solomon1.asp

Star Trek: Negen manieren om onze wetenschap ligt dicht bij de science-fiction

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociale commentaar

Kobo Aura ONE, First Take: Groot-screen e-reader met 8GB opslagruimte

De beste tech uitvindingen van alle tijden dat geavanceerde beschaving