Vierkant laat nu handelaren te kopen en te volgen Facebook advertenties

Kleine zakelijke betalingen processor plein heeft in samenwerking met Facebook om het sociale netwerk ad buying mogelijkheden te integreren in Square handelaar platform.

De integratie zal handelaren in staat stellen om Facebook advertenties rechtstreeks van het plein te kopen en te richten, met vierkante het krijgen van een verlaging van het abonnementsgeld.

Volgens Square, zal de integratie helpen handelaren inzicht in de effectiviteit van hun online reclame-inspanningen, terwijl ook het streven om nieuwe klanten te krijgen in de deur.

“Nu je Facebook Ads resultaten en plein omzetgegevens zijn ge├»ntegreerd, zodat u uw Facebook-marketing budget kan verbinding maken met de werkelijke verkoop en precies begrijpen wat uw klanten te reageren op,” het bedrijf schreef in een blogpost.

Vierkant zei dat het plan om steun toe te voegen voor andere sociale kanalen in de komende weken.

San Francisco-hoofdkantoor plein in eerste instantie gelanceerd in 2009 als een hardware-bedrijf duwen technologie om mobiele betalingen mogelijk te maken. Het bedrijf heeft zijn portfolio uitgebreid met software en diensten omvatten de loop der jaren, en nu een meerderheid van zijn inkomsten komt van buiten de digitale betalingen en point-of-sale diensten.

In het vierde kwartaal de winst rapport Square eerder deze maand – het bedrijf de eerste sinds publieke vorig jaar gaan – de hardware omzet bereikte $ 6.000.000. Ondertussen, de inkomsten uit Square software en data-producten, met inbegrip van de uitleendienst plein Capital, meer dan verdrievoudigd tot $ 22.000.000 in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar.

De Facebook ad-integratie is gewoon een ander voorbeeld van hoe het bedrijf is vertakking.

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, MKB; Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers, MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen