Veiligheid houdt ons tegen om het bijhouden van boutique bedrijven: NAB

Veiligheid is altijd een punt van zorg bij de banken, maar op het Trend Micro Evolve 2013 Security Conference, National Australia Bank (NAB), hoofd van de IT-Security Services Andrew Dell benadrukt waarom banken lijken langzamer dan boutique bedrijven die opgezet winkel met state-of innoveren the-art beveiliging.

Dell zei dat terwijl het prima is dat de lokale sector financiële dienstverlening is het zien van een toename van de concurrentie als gevolg van grote, wereldwijde financiële spelers, er is ook een uitdaging uit kleinere, niche-bedrijven die ofwel financiële diensten of diensten met betrekking tot de financiële markt aan te bieden.

“Ze zijn in principe grote financiële dienstverleners, maar ze hebben een heleboel voordelen – ze zijn klein, ze zijn wendbaar, en meestal ze hebben greenfield IT-apparatuur, zodat ze in staat zijn om echt te denken buiten het plein als het gaat om radicaal nieuwe bankieren platforms of oplossingen of de diensten die zij kunnen bieden, “zei hij, verwijzend naar bedrijven zoals PayPal, die werd geboren bijna als gevolg van eBay.

In tegenstelling, Dell zei dat de gevestigde marktleiders zoals NAB hebben veel bestaande systemen en diensten die ook moeten worden gehandhaafd, in aanvulling op de nieuwe innovatieve functies die deze jongere spelers kunnen brengen, verhogen van het aantal veiligheidsproblemen die zij nodig hebben om te voldoen aan.

We moeten om te komen met een aantal tools en producten om te reageren op [onze concurrenten]. Er is een plotselinge en dringende behoefte aan ons om een ​​aantal nieuwe, concurrerende oplossing te ontwikkelen, [maar] de uitdaging voor ons is de beveiligingsfunctie – hoe doen we dat veilig te houden?

En gewoon uitbesteden van de ontwikkeling van nieuwe financiële diensten is een potentieel rotsachtige weg, zei hij, de waarschuwing dat er zijn tal van soft targets in een organisatie supply chain dat hackers kunnen richten.

We denken dat we hebben een vrij goede greep op onze directe derden … maar de uitdaging is, hoe zit het met providers van onze provider, en providers provider van onze provider, want dat is waarschijnlijker wanneer de dreiging gaat genereren uit.

Dell zei dat binnen de bank, haar operationele security governance-team heeft verviervoudigd in omvang in het afgelopen jaar, voornamelijk als gevolg van, transformaties die de bank doormaakt.

We moeten dat evenwicht tussen bestuurs- en onszelf te verzekeren van de houding en bedreigingen van onze derde partijen te vinden, niet van een kwaadwillende perspectief, maar alleen door de aard van de relaties die we hebben met hen, en de aard van de interconnectiviteit tussen onze systemen en die van hen.

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

De Hyperledger Project groeit als gangbusters

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld

Banking;? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, veiligheid, de Hyperledger Project groeit als gangbusters; CXO; ANZ Bank tech executive dek shuffle, Banking, Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld