Twitterbot maakt gebruik van AI algoritme om tweet als Donald Trump

Het team achter de Walk Again Project wilde verlamde patiënten te leren hoe te lopen met behulp van robot been steunen, maar de resultaten waren veel beter dan verwacht.

meer robotica

Een onderzoeker aan het MIT heeft een monster gecreëerd.

Bradley Hayes, postdoc aan het MIT Computer Science and Artificial Intelligence Lab (LCS) creëerde een buitengewoon accuraat Trump twitterbot dat tweets spot-on Trump-achtige uitspraken. De bot maakt gebruik van een kunstmatige intelligentie-algoritme dat is gebaseerd op uren van transcripties van Trump overwinning toespraken en debat optredens.

Dat klopt mensen. Ik gebruikte Trump en intelligentie in dezelfde zin.

Dubbed @DeepDrumpf, een verwijzing naar de John Oliver roeren segment over voorouderlijke naam Trump, de bot leert een onderliggende structuur van de gegevens die het krijgt, en dan komt met verschillende combinaties van de gegevens die de structuur die werd onderwezen weerspiegelen

Hayes gebruikte technieken van “deep-learning ‘, een gebied van kunstmatige intelligentie die gebruik maakt van systemen genaamd” neurale netwerken “om computers te leren om patronen op hun eigen vinden. Hij liet zich inspireren door een bestaande training model dat kan simuleren van Shakespeare, evenals een recent rapport dat de taalkundige patronen van de presidentskandidaten ‘geanalyseerd om te vinden dat Trump spreekt op een vierde-grade niveau.

Trump taal neigt meer simplistisch te zijn “, zegt Hayes (prachtig),” dus ik dacht dat, als een modeling probleem, zou hij de meest beheersbare kandidaat om te studeren zijn.

@ DeepDrumpf de tweets niet altijd compleet gevoel – ahem – maar zijn meestal ten minste gedeeltelijk coherent.

Robotics; Consumer Watchdog eist transparantie van Uber, robotica, Google’s Project Wing drones zal Chipotle burrito’s te leveren aan Virginia Tech, robotica, robotica start-up wint contract met gigantische Duitse logistiek bedrijf, robotica, Volvo en Autoliv kondigen nieuwe autonome rijden softwarebedrijf

De bot is direct gekoppeld aan Trump’s Twitter-account. In die gevallen Hayes geeft het algoritme taal van de echte Trump leuk, die primes een respons die eerder relevant in de context geven.

Op deze manier Hayes stelt zich ontwikkelen van accounts voor de andere presidentskandidaten ( “DeepBern, ‘iemand?) En het voeden van tweets met elkaar, zodat ze allemaal kunnen converseren in een real-time deep-learning debat.

Een groot deel van mijn echte robotica onderzoek deals met deze soorten modelleringstechnieken, “zegt Hayes.” Ik dacht dat dit een goede manier om meer over een aantal van de concepten te leren, en hebben een beetje plezier in het proces.

Consumer Watchdog eist transparantie van Uber

Project Wing drones Google zal Chipotle burrito’s te leveren aan Virginia Tech

Robotica start-up wint contract met gigantische Duitse logistiek bedrijf

Volvo en Autoliv kondigen nieuwe autonome rijden softwarebedrijf