Turnbull dringt ACCC NBN migratie ‘prijsschok’ te voorkomen

Communicatie minister, Malcolm Turnbull en minister van Financiën, Mathias Cormann, hebben de Australian Competition aangespoord en Consumer Commission (ACCC) om te voorkomen dat de regelgeving geen bewegingen die kunnen leiden tot een “prijsschok” als mensen migreren naar het nationale breedbandnetwerk (NBN).

In een brief van 16 juli tot en ACCC voorzitter, Rod Sims, de ministers gezegd dat als betalingen in het kader van de eerste definitieve overeenkomst (DA) tussen Telstra en NBN Co in 2011 ondertekend waren onder nieuwe regeldruk te verlagen, zou het een “prijs veroorzaken shock “en belemmeren de migratie van het publiek tot het NBN.

“Als de betalingen in het kader van de DAS zijn onderworpen aan een wettelijke behandeling die tijdelijk vermindert toegang prijzen voor vervoerders om het netwerk van Telstra’s gebruikt, kan deze vormen … een prijsschok,” zei de ministers in de brief die vandaag door de ACCC werd gepubliceerd.

Bedoelde definitieve besluit van de ACCC op de NBN Co’s Special Access onderneming ministers – een belangrijk onderdeel van het regelgevend kader voor de prijzen NBN Co kan opladen voor de groothandelsprijzen – waarbij de concurrentie waakhond gezegd

De ACCC is van mening dat eindgebruikers niet slechter af dient te worden gemaakt op grond van hun migratie naar de NBN. In het bijzonder, om ervoor te zorgen dat de initiële maximale gereguleerde prijzen op de lange termijn belangen van de eindgebruikers te bevorderen, is het belangrijk dat eindgebruikers geen ‘prijs shock’ ervaren als gevolg van migratie.

In de brief, waarin wordt verwezen naar voortzetting van de openbare raadpleging van de ACCC met betrekking tot vaste lijn diensten, de ministers gezegd dat ‘, zoals de hervormingen gaan, vragen wij dat de ACCC rekening te houden met de waardevolle rol die de stabiliteit, samenhang in de regelgeving, en de naleving door alle partijen om gezamenlijk overeengekomen verplichtingen kunnen spelen in het bijstaan ​​van hun succesvolle afronding. ”

De ministers zei ook dat het veranderen van de betaling normen afgesproken om in de eerste 2.011 deal tussen NBN Co en Telstra zijn integriteit zou kunnen ondermijnen.

De betalingen die NBN Co … toegewijd aan het maken in de tijd om Telstra werden commercieel onderhandeld door de partijen en maken deel uit van de overeengekomen voorwaarden voor de deelname van Telstra’s in de industrie hervormingen mogelijk gemaakt door de DAS “, aldus de ministers.” Het zal afbreuk doen aan de integriteit van deze deal als Telstra aandeelhouders zijn verstoken van het voordeel van de regeling ze niet starten, maar via onderhandelingen te goeder trouw. Dit kan engagement Telstra’s om de huidige hervormingen verzwakken.

“In een worst-case scenario kan het zelfs voorkomen dat voorgestelde wijzigingen van de DA’s die NBN Co toegang te geven tot de bestaande infrastructuur die de totale kosten van het NBN in staat stelt om te worden verminderd met een geschatte AU $ 30000000000”, aldus de brief.

Daarnaast is de ministers uitten hun teleurstelling in de drie nationale luchtvaartmaatschappijen, iiNet, Optus en TPG, die, opmerkingen gemaakt, om de ACCC de regelgeving beoordeling van de verschillende componenten van de vaste-lijn wholesale-diensten Telstra’s.

Optus, TPG en iiNet hebben allemaal inzendingen voor de prijsvraag waakhond suggereert dat kopernetwerk prijsregulering op zijn plaats moet blijven, zoals de verwijdering zou stellen Telstra haar wholesale toegang prijzen te verhogen.

De uitrol van het NBN zou betekenen dat na verloop van tijd, als meer klanten dan migreren naar de NBN, Telstra’s legacy netwerk zal niet worden gebruikt als veel. De ACCC is de vraag of in een dergelijk scenario de regulering van deze diensten op het vaste netwerk zou nog steeds nodig zijn.

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, Telco’s, Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

Alle drie de vervoerders de commerciële waarde van de ingewonnen bij Telstra toezeggingen, en de centrale plaats van deze verbintenissen om het hervormingsproces duidelijk begrepen, “zei de ministers.” Het is teleurstellend om te zien dat ze het nastreven van korte financieel voordeel termijn die, indien verkregen, in gevaar kunnen brengen duurzame structurele hervormingen.

De brief is gepubliceerd als de ACCC releases een discussienota op zoek uitzicht over het instellen van de primaire prijzen voor de gereguleerde vaste lijn diensten geleverd met behulp van Telstra’s kopernetwerk.

De raadpleging maakt deel uit van het onderzoek van de ACCC is in het maken van de definitieve toegang bepalingen (FAD’s) voor de gereguleerde vaste telefonie.

De ACCC lanceerde het openbaar onderzoek op 23 mei, en de discussienota worden de haar standpunt over de methodologie en benadering van het instellen van de primaire prijs termen voor de 2015 binnenlandse transmissiecapaciteit dienst (DTC’s) FAD en nodigt leden van het publiek en vertegenwoordigers van industrie om opmerkingen te maken.

“De ACCC is op zoek naar opvattingen over verschillende complexe pricing vraagstukken zal overwegen tijdens de FAD onderzoek”, zegt ACCC commissaris, Cristina Cifuentes.

De problemen in de beoordeling zijn onder andere een beoordeling van de Telstra’s uitgaven en vraag prognoses, zal de verdeling van de kosten voor toegang tot de diensten, de effecten van de afnemende vraag en de impact van de overgang van Australië van Telstra’s kopernetwerk naar het NBN.

Inzendingen op de discussienota zijn het gevolg van 26 september 2014. De ACCC verwacht een ontwerp-besluit over de vaste lijn diensten FAD voor commentaar vrij te geven in eind 2014 en zal nagaan of er behoefte is om verder te raadplegen voordat het vrijgeven van haar ontwerp-besluit.

De ACCC verwacht een definitief besluit medio 2015 te maken.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice