Top iOS nieuws van de week: Nieuwe producten komen, Apple dinged voor big bucks, ZAGG en Mophie

Mobile accessoire maker ZAGG heeft haar aanbod uitgebreid door de overname van Mophie voor $ 100 miljoen. Mophie staat bekend om de batterij cases voor de iPhone. ZAGG maakt beschermende scherm covers en toetsenborden voor mobiele apparaten.

Een federale rechter heeft bevolen Apple tot $ 625.000.000 aan boetes en royalties te betalen aan VimetX. De originele inbreuk proef werd enkele jaren geleden gedaan en het bedrag onlangs bekroond werd bepaald bij een proef om de schade te berekenen.

Bron: AppleInsider

De mensen in Cupertino zal een product evenement te organiseren op 15 maart en zal naar verwachting nieuwe producten te onthullen. Waarschijnlijk producten worden gelanceerd onder meer de iPad Air 3, nieuwe Apple Watch, en een budget iPhone. Laatstgenoemde regeling is een 4-inch model gebaseerd op de iPhone 5 zijn.

Bron: Gizmodo

Het verlaten van 3D Touch achter, een patent van Apple maakt gebruik van een proximity laag boven het scherm van het apparaat te zweven vingers erboven op te sporen. De besturing zou het apparaat te bedienen op basis van waar op het scherm worden ze opgespoord en wat ze gebaren.

Bron: Techcrunch

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

Twitter’s reactie op de Apple Launch

Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods

Last-minute iPhone 7 geruchten wijzen op waterbestendigheid, vijf kleuren

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Apple, Twitter’s reactie op de Apple Launch, Smartphones, Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; mobiliteit; Last-minute iPhone 7 geruchten wijzen op water weerstand, vijf kleuren

Mophie overgenomen door ZAGG

Apple veroordeeld tot $ 625.000.000 in octrooi-inbreuk geval betalen

Apple event op 15 maart om nieuwe producten te tonen

Apple patenten zweefde gesture controls