Tippett Studio – Dell klantprofiel

Het is erg handig met IT-beslissers over de problemen die ze onder ogen zien, welke producten ze hebben overwogen om deze problemen aan te pakken, welke producten ze hebben gekozen en waarom te spreken. Deze gesprekken gesneden rechtstreeks aan de jacht en van leveranciers te voorkomen dat een groot deel van de slogan marketing.

Sanjay Das, COO van Tippett Studio, de maker van digitale inhoud voor tv-shows en films, kwam langs om te bespreken hoe zijn atelier maakte hun systeem selectie beslissingen en waarom Dell werd gekozen om de studio’s systeem partner.

(Opmerking: Een samenvatting van Dell volgt de nota’s van onze discussie.)

Ik ben Sanjay Das, COO van Tippett Studio, de maker van digitale inhoud voor tv-shows zoals Cosmos en films zoals Ted, De Smurfen en zelfs Harry Potter en de Relieken van de Dood deel 2, heb ik met de studio al zeven jaar en in de industrie voor 20 jaar.

Creatie van digitale inhoud is steeds complexer geworden. Elke film, tv-show of commerciële heeft geëist dat we rekken de grenzen van wat commercieel processing technologie kan doen. Na het zien van wat er is gedaan, directeuren bedenken iets nieuws en verwacht dat de digitale studio’s, zoals Tippett, komen met manieren om hun visie op het scherm te zetten. Dat gezegd zijnde, de bestuurders zijn zeer kostenbewust. Een studio die binnenkort gaat over de begroting van oordeel is dat haar geen klanten.

Vroege films misschien een paar scènes met digitale wezens of tekens hebben aangeboden. Deze digitale karakters waren relatief eenvoudig. Nu digitale content kunnen vrij uitgebreid worden gebruikt. Digitale personages hebben veel complexer geworden en films en tv-shows zijn het gebruik van meer van hen.

De resolutie en frame rate van digitale content is ook omhoog gaan. Vroege projecten vereiste resolutie van 2K (2048×1080 pixels of 2,2 megapixels). Nu zijn we in toenemende mate geconfronteerd met een eis om te ondersteunen 4K (4096×2160 pixels of 8,8 megapixels). De vroege projecten verwacht dat 24 frames per seconde (24 fps) worden geprojecteerd. Nu zijn we in toenemende mate geconfronteerd met de verwachting voor 48 fps.

Films en inhoud waren altijd 2D vroeg op en nu de meeste films worden aangeboden in 3D formaten.

We moeten heel creatief in de manier waarop we onze systemen te gebruiken om de beste te profiteren van onze werkstations en servers te zijn. We moeten ook creatief zijn in de manier waarop we onze workflow regelen dus dingen gedaan te krijgen op tijd en binnen budget te zijn. Op dit moment hebben we meer dan 5.000 processors werken aan onze projecten nu.

We hebben overwogen producten van HP, Dell, IBM opbouwen van onze eigen witte dozen. We hadden behoefte aan hulp van een leverancier die echt begrepen zowel wat we proberen te bereiken, onze beperkingen op het gebied van personeel en de beschikbare middelen systeem en een leverancier die ons zou kunnen helpen duwen de grenzen van de beschikbare technologie.

Omdat de studio heeft een beperkte hoeveelheid middelen, moet de volgende overwegingen worden afgewogen elke keer een nieuw project wordt genomen.

Vanwege de extreme prestatie-eisen van de digitale content creatie proces, kan de studio niet echt gebruik maken van meerdere sites of cloud computing-oplossingen. Enorme hoeveelheden gegevens worden gecreëerd, gewijzigd en verplaatst van het ene systeem naar het volgende proces.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Gelieve introduceren uzelf en uw organisatie.

De rekenkracht beschikbaar gesteld door de combinatie van middelen servers en werkstations moet genoeg zijn om niet alleen de dag-tot-dag content creatie proces aan te pakken, maar ook het moet genoeg zijn om ongewone, aan te pakken I-need-het-nu vraagt ​​wanneer er iets werkte niet goed uit;. de kracht eisen van de werkstations, server, storage en networking apparatuur kan niet groter zijn dan beschikbaar te krijgen in het datacenter;.. de warmte productie kan niet hoger zijn dan het datacenter koeling aankan; The operationeel management technologie moet in staat zijn om de steeds veranderende behoeften van de verschillende projecten aan te pakken als elk vordert van idee tot eindproduct.

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen, Data Centers; Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Toen we prestaties van het systeem, de kosten en de expertise van de leveranciers technische middelen beoordeeld, kozen we voor Dell.

Het is belangrijk om de tijd om echt te begrijpen het probleem dat u bent geconfronteerd en aan uw behoeften in de toekomst te projecteren nemen. Het is nooit verstandig om geld te besparen door beknibbelen op bronnen op de front-end. Je bent waarschijnlijk om te ontdekken dat u niet over voldoende mogelijkheden om te gaan met de onvermijdelijke noodsituaties en veranderingen die uw klanten te maken hebben.

Kies een partner die de tijd zal nemen om u en uw bedrijf te begrijpen. Een goede partner zal actief proberen te helpen.

Dell biedt systemen, werkstations, opslag en professionele diensten te helpen particulieren en bedrijven van alle groottes te pakken van hun IT-behoeften.

Wat deed je dat vereist dit soort technologie?

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Welke partners heeft u overwegen alvorens het maken van een keuze?

Waarom heb je deze partner kiezen?

Welk advies zou u te bieden anderen die worden geconfronteerd met gelijkaardige omstandigheden?

Een beetje over Dell