Time and Identity Management

Zoals ik zinspeelde in mijn vorige post, de tijd is de hoofdstad van de goed georganiseerde samenwerking. De tijd kan geld, en veel het gelijk, als je het gebruik van minder, terwijl tegelijkertijd een efficiënter. Ik aangehaald zorgvuldige evaluatie van tijd tegen de opgebouwde waarde in het gebruik van Twitter, de opkomende ‘micro-blogging’ platform, in mijn vorige post als voorbeeld. Iets wat is een waardevolle gebruik van tijd kunnen veranderen en moet het toezicht op de voet.

De uitdaging van de vaststelling van massa’s innovatieve 2.0 en mobiele applicaties is dat ze efficiënter als een individu kan maken, maar schalen gebruiken om meerdere mensen kunnen zeer uitdagend zijn.

Een voorbeeld zou kunnen zijn Tungle, de gladde lichtgewicht scheduling software die werkt aan de overkant van de browser en de iPhone. Net als veel andere 2.0 aanbod, voor het plannen van kleine groepen Tungle is een wonderbaarlijke ding. kunt u daisy chain Tungle dus het spreekt tot uw Microsoft Outlook, Google Calendar, Facebook, LinkedIn, Xing, Ning, Twitter, iphone & ical, en nu als een beta met de eerbiedwaardige Lotus Notes (die meer dan 300 miljoen gebruikers beweert in het bedrijfsleven) .

Geweldig product, bespaart tijd het plannen van vergaderingen, geweldige interface, wat niet willen’s?

Identity management. Dit is geen kritiek op Tungle individueel, maar de tijd doorgebracht in te loggen in en uit meerdere toepassingen kan gemakkelijk eten de tijdwinst ze met behulp van.

Identity – uw grote reeks van gebruikersnamen en wachtwoorden voor verschillende toepassingen – zijn de brug tol file van de productiviteit. Voor een groep van medewerkers, als sommige gebruikers toegang hebben tot een systeem of groepen binnen een systeem, maar anderen niet de tijd zuigen op het krijgen van iedereen georganiseerd kan enorm kostbaar zijn.

De vorige generatie van enterprise software – de portal – hield vele duizenden ontwikkelaars bezig op single sign-on projecten, zodat werknemers kunnen in één keer aanmelden bij een compendium van toepassingen.

De tijd en de haren te trekken uit gered door het verwijderen van soms tientallen verschillende sloten op verschillende software-applicaties, terwijl het toedienen van wie-kan-use-wat op een centrale locatie werd gezien als een van de grote waarde.

De huidige manie voor ‘social’ online alle dingen viert de vrijheid van het individu, soms in een nogal schrille manier. Voor de techniek liefhebber die geniet van het oppakken van de laatste trends is het een punt van trots te zijn met behulp van de nieuwste gear. Deze mode-scene is een kleine minderheid van de gebruikers echter met de gemiddelde Facebook-gebruiker zich niet bewust van hun privacy-instellingen.

Het uitgangspunt van de individuele zakelijke gebruikers gaan freestyle in het gebruik van instrumenten van hun keuze – opzij zetten de fundamenten van de firewall en de juridische haalbaarheid en de veiligheid van de opslag van gegevens in de cloud – kan een zeer efficiënte manier om kleine teams met behulp van technologie die hen in staat stelt te mobiliseren om efficiënter te werken.

Poging tot meerdere groepen met behulp van verschillende sets van instrumenten in een breder enterprise omgeving te coördineren kan enorm uitdagend en tijdrovend, wederom als gevolg van identity management vraagstukken zijn.

De IBM liefhebbers deze week samenkomen in Florida voor Lotusphere, de jaarlijkse evangelische grote tent voor mensen die in die software heelal zijn zeer vertrouwd met de voordelen van schaalvoordelen. Veel Notes installaties zijn enorm, samen met een complex ecosphere van Domino databases en bijbehorende applicaties.

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Apple geeft iWork functies voor samenwerking, samenwerking, Microsoft om rundvlees Skype’s team samenwerkingsmogelijkheden op Slack te nemen; mobiliteit; Braziliaanse overheid zou verbieden Waze

De uitdaging voor de eindgebruikers van deze grotere systemen zijn legacy (veel grote bedrijven zijn nog steeds op Lotus Notes 6.5, en zullen waarschijnlijk worden gestandaardiseerd rond oude Microsoft-browser software). Lotus Notes agenda is misschien wel het sterkste punt in veel bedrijven, voor wie de meer recente IBM samenwerking producten zijn in de toekomst, afgezien van de e-mailclient.

Tungle’s Notes integratie beta heeft tot doel de glaciale snelheid problemen te verlichten van een aantal Notes installeert terwijl het toevoegen van flexibiliteit door het versnellen vergadering plannen. De grotere vraag is of integraties zoals deze uiteindelijk verstand zal te maken in de totale tijd-is-geld vergelijking.

Ik zou zeggen dat een mandaat om zaken met een goede organisatie, Tetris ing nieuwere applicaties in de puzzel te verbeteren, zodat ze goed werken met legacy-infrastructuur, zal bijna altijd resultaten op. Het is soms verrassend hoe beperkt het mandaat kan te wijten zijn aan turf oorlogen, de andere keer efficiency killer voor technologie-scaling oplossingen van alle soorten en maten.

Video: CEO Tungle.Me Marc Gingras demo’s de Tungle integratie binnen Lotus Notes

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Apple geeft iWork functies voor samenwerking

Microsoft rundvlees Skype’s team samenwerkingsmogelijkheden op Slack te nemen

Braziliaanse overheid zou verbieden Waze