Telstra leidt tech vooruitgang door het nemen van risico’s: Thodey

groei van Telstra ligt door middel van het nemen van risico en toonaangevende technologische ontwikkelingen, aldus CEO David Thodey.

Thodey, die zijn pensionering in februari aangekondigd, op het podium tijdens een keynote van Hans Vestberg, CEO van Telstra’s netwerk vendor partner Ericsson, om Telstra’s langlopende samenwerking met de Zweden gevestigde bedrijf uit te leggen.

(Afbeelding door Josh Taylor /

Telstra en Ericsson hebben samen “lanes” gewerkt aan 17 “wereldprimeurs” in de telecommunicatie, met inbegrip van de uitrol van 4G in de 1800 MHz spectrum band, en de prioritering van de 4G-verkeer voor hulpdiensten.

Thodey toegelaten tot Vestberg dat de onderhandelingen waren niet altijd gemakkelijk voor Ericsson.

“We zijn hard op je, we willen een goede deal, maar we willen de waarde van de prijs. Wij willen iets dat gaat van waarde voor onze klanten te zijn,” zei hij.

“Ik denk dat we recht aan de vooravond, of in het midden van een ongelooflijke verandering. De telecommunicatie-industrie is de enabler. Ik zie zulke prachtige kansen voor maatschappelijke, persoonlijke leven. Ik krijg opgewonden. Ik voel me goed en er is een een lange weg te gaan.”

Als grootste telecommunicatiebedrijf in een land met een grote landmassa, maar een relatief kleine bevolking, Thodey zei dat het nemen van risico’s en de groei van de onderneming is van cruciaal belang.

“Als je niet de groei van uw klantenbestand, en je bent niet echt duwen die er zijn, dan bent u niet van plan om te winnen,” zei hij.

We hebben nieuwe technologie goedgekeurd sneller dan veel andere operators over de hele wereld, en we onszelf in gevaar.

“Voor ons, het gaat over geografische expansie, het is over het nieuwe tijdperk van de digitale media, zien we een enorme entertainment – video-inhoud -. Exploderende Maar ook wij proberen te krijgen in het proberen om de gezondheid van informatie-systemen te veranderen, hoe toelaten nieuwe industrieën. ”

Thodey zei dat telco’s moeten blijven zichzelf opnieuw uit te vinden.

Samsung lanceert Galaxy S7, S7 edge: Is het de moeite waard een upgrade; Lenovo lanceert tablet gericht op zakelijke gebruikers, HP onthult de Elite x3, een business-class Windows 10 phablet; nieuwste high-end Ubuntu telefoon zal wereldwijd beschikbaar zijn; LG G5? vs Samsung Galaxy S7:? Wat is het nieuwe vlaggenschip van Android-smartphone; Huawei onthult nieuwe MateBook 2-in-1 PC; Samsung’s Gear 360: Kan zij virtual reality een bedrijf hoek; Cisco Courts Service mobiele netwerk providers met nieuw management platform? ; Als alle smartphones zijn identiek en bijna gratis, alleen gebruik van diensten kwestie; Mobile World Congress

Mobile World Congress 2016

Apple; geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189, Apple, Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

“Je moet een ander model te vinden, en je hebt om te blijven innoveren, en je hebt om te blijven zoeken naar manieren om vooruit te duwen,” zei hij.

“Voor ons, we kijken naar een ecosysteem van partners die kan werken met ons. Soms is een partner, soms is het meerdere partners, maar je hebt om een ​​gedeelde visie te hebben.”

In de bedrijven die Telstra partners, Thodey zei dat de telco zoekt naar gedeelde waarden eerste, in plaats van alleen de technologie.

“Wij doen zaken om een ​​verschil, niet alleen winst maken. We houden van de winst, en we willen marktkapitalisatie groei, maar we kijken naar gedeelde waarden, en de tweede keer dat we op zoek naar mogelijkheden,” zei hij.

“Het derde gebied is innovatie, en we hebben een heleboel dingen samen gedaan. Wat je zoekt naar iemand die gaat om je uit te dagen. Ik wil dat je me vertellen wat ik moet anders doen, en hoe kan ik anders zijn. Dat is wat een goed bedrijf moet [doen]. ”

Telstra mag nooit achter vallen, zei hij.

Wij zijn trots op dat, omdat we niet willen zijn op de achterbank. We willen rijden op de voorbank, het is leuker.

Josh Taylor reisde naar Mobile World Congress als gast van Ericsson.

Geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone