Telstra investeert in twee-factor authenticatie onderneming

Telstra heeft een niet-controlerend belang in TeleSign, een in de VS gevestigde mobiele authenticatie bedrijf genomen, omdat de telco kijkt om rundvlees van de veiligheid van haar producten.

TeleSign, die twee-factor authenticatie biedt via sms naar gebruikers op sites zoals Google of Facebook, heeft meer dan 3,5 miljard rekeningen in 200 landen.

Hoewel de voorwaarden van de deal werden niet bekendgemaakt, een woordvoerder bevestigde vandaag dat Telstra’s belang in de onderneming was niet een meerderheidsbelang.

In april, TeleSign wist te winnen US $ 40 miljoen in de B financiering Series, en Telstra’s managing director van ventures, Mark Sherman zei dat Telstra’s eigen investering zou helpen het bedrijf uit te breiden nog verder, met inbegrip van in producten Telstra.

“De TeleSign oplossing brengt extra beveiliging van gegevens en identiteit, waardoor een veilige en zekere service-ervaring. We zijn verheugd om deel van de reis als het bedrijf blijft wereldwijd uit te breiden,” zei hij.

“We hopen dat we in staat zijn om een ​​scala van mobiele identiteit oplossingen aan te bieden van deze innovatieve provider en we zullen nauw samenwerken met TeleSign om mogelijkheden te onderzoeken om deze technologie om onze eigen klanten te brengen.”

TeleSign CEO Steve Jillings zei dat strategische investering Telstra zou toestaan ​​TeleSign uit te breiden naar de regio Azië-Pacific.

“Bedrijven zijn op zoek naar eenvoudig te gebruiken, effectieve beveiligingsoplossingen die een wereldwijd user base kan dienen. Deze investering zal ons toelaten om nauw samen te werken met Telstra, het combineren van onze expertise en hun regionale ervaring om beter te kunnen bedienen behoeften van de klant,” zei hij.

Re-thinking veiligheid fundamentals: Hoe verder te gaan dan de FUD

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Veiligheid, Re-thinking veiligheid fundamentals: Hoe verder te gaan dan de FUD; Innovatie; M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid, FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om te werken? nu om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen