? Telstra gebruiken machine learning om te gaan met ‘distressed’ klanten

Machine learning wordt in dienst van Telstra achter de schermen in een poging om te voorspellen en een betere deal met verontruste klanten.

Andrew Condron, general manager van analytics Telstra, vertelde de website die de telco doel heeft om in te grijpen bij de uitreiking van de klant zorgt voor verdere frustratie, noemde het concept van een “proactieve bereik-out-initiatief”.

“We weten dat de klanten in elke grote organisatie kan gefrustreerd als ze de ring in te hebben een probleem opgelost,” zei Condron.

Die kwestie zij denken is opgelost, maar het niet blijken te worden opgelost, zodat ze de ring weer in terug en ze krijgen doorgegeven rond.

Dus we proberen om echt te pakken dat probleem in een veel meer pro-actieve zin.

Condron zei dat de organisatie probeert klanten die in nood zijn of dreigen te worden in nood te voorspellen, en neem contact op voordat ze contact met Telstra, ze efficiënt te pompen om de opvoeding van hun bezorgdheid.

Dat is een gebied waar we al met behulp van machine learning technieken om de klanten die dreigen te worden in nood en aan te pakken die te voorspellen, “zei hij.” Dus we eigenlijk ingrijpen voordat het probleem krijgt om een ​​punt van het veroorzaken van verdere frustratie.

Als het gaat om het gebruik van machine learning tot resultaten voor Telstra bereiken, Condron zei de telco gigant maakt ook gebruik van de technologie om te bepalen of upselling van een product is een geschikte volgende stap bij het omgaan met een klant.

“We hebben machine learning bij het bepalen van waarschijnlijkheid toegepast om te reageren op onze marketingcampagnes en het meest recent we al beginnen om deze technieken te modelleren dat is eigenlijk een combinatie van twee modellen om je kans te voorspellen worden omgezet of beïnvloed door marketing verheffen van toepassing , “zei Condron.

Geen tijd te verspillen aan klanten die geen kans om te kopen, zei Condron Telstra ervaart een beter rendement richt haar upselling middelen op een selecte groep van bestaande klanten die meer kans te worden beïnvloed door marketing. Hij zei dat gebied is er een waar Telstra zwaar maakt gebruik van machine learning technieken.

We vonden dat we veel beter voorspellingen, veel betere modellen van deze technieken, “zei hij.” Echt, het genereert betere resultaten.

Bovendien, Telstra telt machine learning aan bepleiten te rijden, die Condron zei betekent in wezen hoe groot de kans een klant is aan te bevelen de telco aan anderen.

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, Telco’s, Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

De voormalige incumbent maakt ook gebruik van machine learning inkomende gesprekken naar de juiste afdeling te leiden.

Als het gaat om netwerkstoringen, die Telstra klanten werden onderworpen aan drie keer over een periode van zes weken, Condon zei dat de organisatie begint te kijken naar “proactieve service recovery”, in de hoop machine learning mogelijkheden gebruiken om de indicatoren die leiden tot het identificeren of zijn voorspellend, een storing op zijn netwerk.

“Tegenwoordig het netwerk bestaat uit miljoenen verschillende inrichtingen en elk van deze inrichtingen heeft sensors hebbende, die gegevens verzamelt en ze zijn voortdurend sturen alarmen rug of verrekening alarmen. De combinatie van de alarmen die belangrijk we proberen om de patronen die de waarschijnlijkheid van dat onderdeel van het netwerk naar beneden zou kunnen voorspellen begrijpen, “zei hij.

Telstra’s eerste uitval van het jaar op 22 februari, die prepaid en postpaid mobiele diensten getroffen, de tweede op 17 maart in een urenlange nationale mobiele data en voice-uitval, en de laatste op 22 maart was een kleinere stem uitval.

Als gevolg daarvan is Telstra het uitvoeren van een netwerk engineering beoordeling, met plannen om de capaciteit van zijn signalering kanalen te verhogen, voegt extra bescherming verkeersmanagement, verbetering van de capaciteit voor de thuislocatie register, en verhogen zijn “bewust plan”.

Het bleek Telstra’s eerste uitval werd veroorzaakt door “beschamende menselijke fout”, en zag de telco stomp up gratis onbeperkt data als compensatie. Nog een gratis dag gegevens, ook op een zondag, werd aangeboden aan klanten na de tweede storing.

Sommige klanten Telstra zijn onlangs verontrust door de berichten beweren het bedrijf was gedwongen door de katholieke kerk om zijn huwelijk gelijkheid campagne kalmeren.

Aanvankelijk Telstra reageerde op deze door te zeggen dat nog steeds ondersteund huwelijks gelijkheid, maar zou een stap terug te nemen van vocalizing dit totdat het Parlement een referendum over de kwestie had gehouden.

Telstra CEO Andrew Penn dan “vernieuwde” de positie van de telo op het homohuwelijk eerder deze week, zegt dat het ondersteunt het huwelijk gelijkheid en zal een “actieve” rol te spelen in dit bevestigen.

“Telstra ondersteunt huwelijks gelijkheid,” zei Penn.

Vorige week hebben we geadviseerd dat uit respect voor het individu, was onze mening geweest dat we niet naar aanleiding van de discussie over het huwelijk gelijkheid voorsprong van een volksraadpleging of parlementair debat zou toevoegen. Het is duidelijk dat in plaats van Telstra een stap terug, moeten we in feite stap naar voren en ondersteunen onze visie voor het huwelijk gelijkheid, en dus dat is wat we zullen doen.

Door het vernieuwen van onze actieve positie, erkennen we dat we op gelijke risico van een nieuw debat aanwakkeren, maar het is het juiste ding om te doen. Het blijft ook heel belangrijk dat we doorgaan met het erkennen en respecteren het recht van het individu om hun eigen visie te houden over deze kwestie.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice