Telstra buigt voor de druk om weg terug van het homohuwelijk debat: Verslag

Telco gigant Telstra heeft naar verluidt gedwongen door de katholieke kerk op schaal terug zijn steun voor de campagne voor het huwelijk gelijkheid in Australië.

besluit van Telstra is gekomen na het aartsbisdom Sydney business manager Michael Digges schreef een brief aan bedrijven die een paginagrote Australische Gelijkheid van het huwelijk advertentie gesteund mei 2015 dreigen om hun steun te boycotten, aldus The Australian.

“Je kunt ervan bewust zijn dat de katholieke aartsbisdom Sydney is een belangrijke gebruiker van goederen en diensten van veel bedrijven, zowel lokaal als internationaal,” Digges schreef in de brief.

“Ongetwijfeld zijn veel van de katholieke bevolking van Sydney zou zijn uw medewerkers, klanten, partners en leveranciers. Het is dan ook met grote bezorgdheid dat ik u schrijf over de Gelijkheid van het huwelijk voor Australiërs campagne.”

Een persoon bekend met de beslissing van het bedrijf om een ​​back uit de buurt van het publiek ter ondersteuning van het homohuwelijk vertelde De Australische telco “wilde niet haar commerciële relatie met de kerk te riskeren”.

In een verklaring vrijgegeven door Telstra, aldus het bedrijf zijn positie op het homohuwelijk is niet veranderd, maar heeft geen verdere plannen om actief te zijn in het debat.

“We hechten grote waarde aan diversiteit en die zich tegen alle vormen van discriminatie. We erkennen ook deze diversiteit betekent dat onze medewerkers, klanten en aandeelhouders zullen een reeks van persoonlijke opvattingen over dit onderwerp hebben,” zei de woordvoerder Telstra.

“Wat is er veranderd is dat de overheid heeft aangegeven dat het een volksraadpleging een beroep doen op de uitgifte en, uiteindelijk, zal het Parlement de zaak te beslissen.”

Meer dan 860 bedrijven, waaronder de vier grote banken, Qantas en Coca-Cola Amatil trad Telstra in een back-campagne Australian Marriage Equality’s.

Australische Gelijkheid van het huwelijk directeur Rodney Croome zei Telstra had de organisatie van elke verandering in de positie op het homohuwelijk verteld.

Het aantal bedrijven dat de campagne voor het homohuwelijk gesteund had in minder dan een jaar verdubbeld, zei hij.

“De katholieke kerk heeft het volste recht om zijn mening te uiten, maar collectief Australië luistert niet, ‘Croome vertelde AAP.

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, Telco’s, Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

Het aartsbisdom Sydney bevestigd Digges schreef in juni een aantal bedrijven dat de Australische Gelijkheid van het huwelijk campagne gesteund, en had zakelijke relaties met de katholieke kerk.

Maar Digges had nooit gedreigd om bedrijven die de campagne gesteund boycotten, aldus de verklaring.

“Digges wees erop dat steun van het homohuwelijk is onverenigbaar met de zakelijke praktijken van de katholieke aartsbisdom Sydney,” zei hij.

Op zijn beurt zei dat hij ook in het akkoord te gaan met zaken te doen met het aartsbisdom, onze zakelijke partners en leveranciers akkoord met comfortabel met de vereniging van hun naam en het merk met het aartsbisdom zijn.

Digges zei hij ernstig zorgen over bedrijven te bevorderen en zich te identificeren met de sociale-issue campagnes ten behoeve van het personeel, aandeelhouders, klanten, leveranciers en andere belanghebbenden had.

Het nieuws heeft publieke terugslag op social media aangewakkerd, met Telstra beschuldigd van “zwakke” en “laf”.

AAP

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice