Telstra activeert eerste drie mobiele Blackspot zendmasten

Telstra heeft het inschakelen van de eerste drie zendmasten aangekondigd als onderdeel van de mobiele verkeersonveilige locatie van de Australische regering, met Cheepie en Marlborough in Queensland, en Deniliquin in New South Wales werd de eerste gebieden om dekking te ontvangen.

Telstra is ook bedoeld om over te schakelen op een aantal andere sites voor de kerst, met 429 gemeenschappen in totaal op 3G en 4G Telstra ontvangen dekking via het programma.

Volgens Telstra MD groep van netwerken, Mike Wright, de activering van de zendmasten blijft poging Telstra mobiele dekking afgelegen gebieden te brengen.

“Dit is een belangrijke stap in de inspanningen van Telstra om een ​​betere mobiele dekking te leveren aan de regionale gemeenschappen in Australië”, aldus Wright.

Uitbreiding van de dekking van deze blackspots zorgt voor lokale gemeenschappen kunnen in contact met familie en vrienden te houden en uit te voeren hun bedrijven effectiever, of het nu chatten op de telefoon of met behulp van een reeks van online diensten via onze snel mobiel internet netwerk.

Telstra is ook op zoek naar 250 kleine cellen te installeren in nog-te-worden bepaald locaties in Australië om kleine steden met 4G-diensten, waar Telstra infrastructuur beschikbaar is.

“Het bouwt voort op aanzienlijke investeringen die reeds door Telstra ondernomen om uit te breiden en te upgraden onze draadloze netwerken voor de lange termijn”, aldus Wright.

In totaal zijn meer dan drie jaar tot en met juni 2017 verwachten we meer dan AU in het mobiele netwerk van Telstra’s investeerde $ 5000000000.

De eerste ronde van de mobiele Blackspot financiering werd geopend in december vorig jaar, met Telstra en Vodafone het veiligstellen van AU $ 185.000.000 in de financiering van de overheid op te bouwen of te upgraden 499 mobiele torens in heel Australië.

Telstra zelf heeft $ 165.000.000 geïnvesteerd AU in het programma.

Eerder deze maand kondigde de regering een tweede ronde van het programma, het verstrekken van een andere AU $ 60.000.000 beter telecommunicatie dekking regionale gebieden te brengen.

De financiering zal worden gebruikt door telco’s naar mobiele basisstations op het platteland van Australië op te bouwen, met vestigingen op 31 december aan te wijzen.

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, Telco’s, Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

“De Commonwealth regering heeft toegezegd AU $ 60.000.000 aan nieuwe of aangepaste mobiele dekking zwarte vlekken in de regionale en afgelegen Australië bieden onder Ronde 2 van de mobiele verkeersonveilige locatie, en we een beroep op de leden van het publiek om zwarte vlekken benoemen in hun lokale oppervlakte uiterlijk op 31 december “, zei minister van Communicatie Mitch Fifield.

Deze nieuwe financiering is op de top van de AU $ 100.000.000 inzetten voor ronde 1 van het programma, dat leveraged co-bijdragen van de mobiele operators, provinciale en lokale overheden, en derde partijen voor een totale financiering budget van AU $ 385.000.000.

Sites door het publiek genomineerde zal in een landelijke database worden ingevoerd. De 3.000 van de 6.000 locaties die tijdens de Ronde 1 van het programma niet succesvol waren ook aan de database worden toegevoegd.

Telco’s kunnen dan kiezen uit deze lijst van plaatsen tijdens de “competitieve selectie proces” in het begin van 2016, die aangeeft waar ze zouden bouwen of een upgrade van een basisstation. Deze sites zullen dan worden onderworpen aan een ranking systeem in overeenstemming met de door de overheid verstrekte richtlijnen.

De overheid zal de succesvolle locaties aan het eind van volgend jaar aan te kondigen.

De volledige uitrol zal naar verwachting binnen drie jaar worden afgerond.

Het nieuws dat de mobiele verkeersonveilige locatie wint aan snelheid volgt de Australische regering de indiening van haar verslag over de regionale telecommunicatiediensten in het Europees Parlement in oktober, het vinden van die waarborgen zijn om ervoor te zorgen afgelegen gebieden moet worden gebracht voor een gelijke toegang tot de mobiele telefoon en de National Broadband Network ( NBN) diensten.

“Mensen die in regionaal Australië zijn sterk afhankelijk van de telecommunicatie in hun dagelijks leven, en de overheid zal een zorgvuldige afweging van de aanbevelingen van de commissie voor het verstrekken van een antwoord te geven,” Fifield zei op het moment.

Vodafone CEO Inaki Berroeta onlangs gedetailleerde betrokkenheid van Vodafone in de mobiele verkeersonveilige locatie, zeggen dat het van vitaal belang is om de dekking naar alle delen van Australië te brengen.

“De mobiele verkeersonveilige locatie is een grote stap voorwaarts in de richting van het geven van klanten in regionale gebieden een betere dekking, en vaak ook, voor het eerst, de mogelijkheid om een ​​mobiele provider te kiezen. Keuze resulteert in een betere en lagere prijzen, die een verbeterde productiviteit voor de boeren en de middelen bedrijven, “zei hij in oktober.

Op de mobiele verkeersonveilige locatie … we hebben het vergroten van ons netwerk in New South Wales, Tasmanië, Queensland, Western Australia, en ook Victoria. Ik denk dat een van de grootste gebieden van de mogelijkheden van dit programma is de eis voor de winnende bieders om te kijken naar co-investeren in mobiele torens en gedeeld transmissie banden met andere mobiele netwerk operators. Het delen van de infrastructuur maakt gewoon zin. Het helpt operators om kosten te besparen, en helpt consumenten door de uitbreiding van de dekking en de concurrentie.

Berroeta waarschuwde dat zonder concurrentie in regionale gebieden, Australië zal worden achtergelaten door de wereldwijde digitale revolutie verliet.

“Mobiele technologie heeft een grote rol te spelen in het opbouwen van een productieve en echte nationale digitale economie. Door het optimaliseren van het gebruik van de mobiliteit van de volgende generatie, kunnen we de sterke punten van Australië benutten in sectoren zoals landbouw, onderwijs, vervoer, gezondheidszorg en toerisme,” Berroeta gezegd.

De kosten van het gebrek aan concurrentie in de telco markt in Australië is AU $ 3100000000 per jaar. Dat is AU $ 3100000000 die zouden kunnen worden stimuleren van de groei, maar in plaats daarvan, het is bedreigend waardig aspiraties van een wereldwijd toonaangevende digitale economie van de overheid.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice