Telecom NZ wholesale 3G-netwerk

De concurrentie ziet er naar hot in de Nieuw-Zeeland; mobiele markt, met Telecom New Zealand aankondiging van plannen vandaag, versnellen de groothandel plannen.

Het netwerk, dat werd gelanceerd als XT mei, zal beschikbaar zijn, om wholesale klanten medio 2010, een jaar eerder dan oorspronkelijk; gepland. aankondiging Telecom had aangekondigd op vrijdag, nadat het bedrijf toegelaten XT omzet is trager dan; verwacht.

A; verklaring van Telecom vandaag de naam Digital Island, als een partner, een leverancier van telefonie diensten aan bedrijven, maar, anderen zullen naar verwachting voor de kerst worden aangekondigd.

De verhuizing komt als de Nieuw-Zeelandse Commerce Commission, heeft vandaag aangekondigd dat de komst van de derde netwerkleverancier, 2degrees, in de Nieuw-Zeelandse concurrentie op de markt had verhoogd en verlaagde prijzen, met een aantal onder het OESO-gemiddelde voor de eerste, de tijd.

De Telecom verklaring van vandaag zei Telecom is uittesten; groothandel mobiele technologie met Digital Island, die begon; het aanbieden van een Telecom-gebaseerde-CDMA gebaseerde product in april 2009 Telecom, groothandel general manager van marketing Nick Clarke zei dat de groothandel, de WCDMA-netwerk zou geven telecommunicatie retailers veel, grotere keuze van diensten, en de vooruit van de groothandel; volgt feedback van dergelijke retailers.

Telecom Wholesale woordvoerder Nicole Walker vertelde; dat de gesprekken waren gevoerd met een aantal andere, potentiƫle leveranciers, maar Digital Island was de enige Telecom, kon dit moment te identificeren. Ze verwacht dat anderen zouden worden aangekondigd, voor de kerst.

met diensten, die lagere prijzen zou moeten betekenen en ten goede komen;, de impact van de groothandel zou meer keuze en innovatie betekenen consumenten. Zoals voor Telecom, de impact van de groothandel op het zou moeilijk te zijn, zeg. “Zij (detailhandel) willen deel uitmaken van deze (XT) mobiele netwerk;. Hopelijk zullen ze de klanten te nemen van andere netwerken,” Walker; toegevoegd.

Reeds Vodafone is, omzet te verliezen omdat de concurrentie hots up.

Digital Island general manager Blair Stewart zei dat zijn bedrijf; enkele duizenden middelgrote bedrijven al geleverd met telefonie; diensten. Het aanbieden van de nieuwe XT netwerk zou een ‘schot in de arm zijn, want zijn bedrijf, en hij verwachtte dat zijn klantenbestand te verdubbelen tegen het einde, van 2010.

Bestaande groothandel ventures zoals Black & White, die wordt gebruikt, de Vodafone-netwerk, waren gericht op de consument, terwijl de Digital Island; aanbod bedrijf zou richten. Stewart bevestigde een soft-launch, zou beginnen in april op de XT-netwerk, met een full-launch door; medio 2010.

Bundeling van diensten is een sterk onderdeel van een telco offer “, zegt hij, vertelde de website.com.au.” We kunnen dit bundelen met vaste voice data “Stewart zei Digital Island’s business model maakt het mogelijk de prijzen 20 procent lager dan de mainstream concurrenten.. hij verwacht rivaal leveranciers bieden ook diensten vanuit Telecom, WCDMA-netwerk, maar zegt dat dit “kan alleen maar goed voor de klanten”.

Inderdaad, Market Monitoring Report van de Handel Commissie, heeft vandaag (PDF), gewezen op de gevolgen van de extra concurrentie, uit derde netwerk 2degrees.

Apple; geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189, Apple, Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Eerder, Nieuw-Zeeland kwam onderkant van de OESO-ranglijst van 30 op; betaalbare prepaid mobiele plannen, maar, het is sindsdien gestegen tot 26, in de zes maanden eindigend op 30 juni.

Commentaar voor de maanden na het zei dat na de aankomst van 2degrees in augustus voor het eerst in de Commissie, het analyseren, kan Nieuw-Zeeland klanten toegang prepay mobiele prijzen, voor minder dan het OESO-gemiddelde.

Prepay plannen belangrijk om Nieuw-Zeelanders waren als tweederde van; mobiele gebruikers gebruiken, zei telecommunicatie commissaris Ross, Patterson.

Het gebouw van technologisch compatibele mobiele netwerken was, ook het maken van het voor gebruikers gemakkelijker om te schakelen tussen rivaliserende netwerken, zonder wijziging van telefoons. Augustus en september zagen meer dan verdrievoudigen, het gebruikelijke aantal te schakelen naar een ander netwerk en het nemen van hun, het aantal met hen.

Het Commerce Commissie heeft ook kennis genomen van de take-up van breedband; diensten groeide 14 procent ten opzichte van het jaar, met prijzen vergelijkbaar met die van; ontwikkelde landen.

Geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone