Telecom NZ bedoeld om BYOD versterken met Samsung’s Knox

Telecom New Zealand’s IT arm Gen-i heeft haar succesvolle drie weken durend onderzoek en implementatie van Samsung’s nieuwe smartphone beveiligingsoplossing bekend als Knox aangekondigd, en werd de eerste IT-dienstverlener in de wereld om een ​​distributie deal met Samsung aanmelden voor de technologie.

Knox is Samsung’s truc om; lokken meer zakelijke klanten uit de buurt van BlackBerry, met zijn belofte van veilige segmentering tussen persoonlijke en zakelijke informatie over apparaten, hulp meer brede invoering van de bring-your-own-device (BYOD) model op de werkplek.

“BYOD is, natuurlijk, introduceerde een verscheidenheid aan veiligheidsvraagstukken aan de onderneming, maar het blijft een feit dat bedrijven omarmen van deze strategie zijn die aanzienlijke voordelen ten opzichte van concurrenten, evenals de voordelen die komen met een vrolijke werknemers,” Simon Stanford, vice-president IM-divisie van Samsung Electronics UK & Ireland, zei in februari op het Mobile World Congress bij de eerste aankondiging van Knox.

Gen-i chief operating officer Jo Allison zei vandaag dat het gebruik van persoonlijke smartphones op het werk is nu “een inherent verwachting” onder werknemers.

“Typisch, eindgebruikers willen dat hun persoonlijke keuze van het apparaat, terwijl bedrijven deze beslissing op basis van welke apparaten en besturingssystemen zijn de meest veilige. Met de lancering van de Samsung Knox, onze klanten hebben nu de mogelijkheid om te kiezen de meest populaire smartphones op de consumentenmarkt’s , wetende dat de veiligheid, de controle van zakelijke toepassingen, en de privacy van werknemers zijn allemaal verzorgd, “zei Allison.

Knox implementeert; Security-Enhanced Linux voor Android, die zakelijke toepassingen en gegevens in een aparte container om persoonlijke informatie houdt. De beveiligde container kan worden bereikt door een code of pincode en gecontroleerd door een bedrijf ‘IT-team.

Het werd, oorspronkelijk verondersteld om te worden opgenomen, in het nieuwe vlaggenschip van Samsung’s Galaxy S4, die werd gelanceerd in april, maar werd; vertraagd als gevolg van verder onderzoek. GS4s met Knox geïmplementeerd zijn inmiddels geweest, goedgekeurd voor gebruik binnen het Amerikaanse ministerie van Defensie, (DoD), geholpen door Samsung’s, partnerschap deze maand met Fixmo, een mobiliteit bedrijf dat mobile device management software voor het DoD, samen met andere Amerikaanse overheidsinstanties .

In september, Samsung ook verklaard dat het zou zijn, bundelen Lookout’s Android antivirus producten, binnen haar Knox suite.

“We zijn verheugd om samen met Lookout om een ​​extra niveau van beveiliging tot Samsung Knox te brengen. Lookout is de leider in de bescherming van mobiele bedreiging, en door middel van het scannen van bijlagen en veilig surfen, zijn ze uniek toegerust om zakelijke mobiele beveiliging en de evoluerende uitdagingen in de BYOD beweging, “Dr Injong Rhee, senior vice president van Knox bij Samsung, zei op het moment.

In het boekjaar eindigend op 30 juni 2013, Gen-i gerapporteerde bedrijfsresultaat omzet van NZ $ 1260000000. Samsung heeft; geprojecteerd een winst van $ 9400000000, voor het derde kwartaal alleen.

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; mobiliteit; Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge over Republic Wireless: Een betere Wi-Fi bellen ervaring

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge op Republic Wireless: Een betere Wi-Fi bellen ervaring