Tech refresh stelt Aussie jobs: CBA

IT-medewerkers werken bij de Commonwealth Bank zullen hun werk niet zien stuurde de kust in de nabije toekomst, aldus CEO Ian Narev, die vandaag vertelde analisten op een herziening van de strategie dat de investering van de bank in technologie zorgt ervoor dat de banen in Australië blijven.

Narev zei op de Sydney-gebaseerde briefing dat hij niet gelooft in agressieve offshoring om de kosten druk te verlichten op bottom line van de bank.

“Ik denk niet dat de juiste ding voor waardecreatie op lange termijn is om doelen te stellen en agressief ontdoen onszelf van de mensen om deze op korte termijn doelen te bereiken”, zei hij, eraan toevoegend dat de bank de investeringen in technologie zorgt ervoor dat vacatures blijven onshore .

“We hebben het vertrouwen op basis van onze technologie-investeringen en over onze aanpak om de productiviteit van onze waarde in onze kern onderneming zien zonder de noodzaak om banen Australische kust te sturen,” zei Narev.

Dit was niet te zeggen, Narev voegde hieraan toe dat de banen zijn 100 per veilig de hele tijd op de Commonwealth Bank cent.

“Als we gaan proces proces via de bank, vinden we dat er een aantal rollen die niet meer hoeft te worden gedaan – dat gebeurt voor elke organisatie in goede tijden en in slechte – maar het betekent niet dat we het instellen van agressieve redundantie doelen, “zei de uitvoerende macht.

IT-medewerkers hebben aan de genade van de financiële sector banenverlies en offshoring moves in de afgelopen 12 maanden, met name bij Westpac, waar verschillende rondes van banenverlies als gevolg van een business review zag personeel geruimd over een periode van maanden. NAB en ANZ hebben ook snijden banen in de afgelopen 12 maanden in een poging om winstgevend te blijven.

Narev zei dat hij zou niet oordelen over job beslissingen van andere banken, maar dat hij zou zeker niet de uitvoering van die strategie binnen de Commonwealth Bank. Hij zei dat offshoring is nooit zo efficiënt als het in het begin verschijnt.

Ik kan argumenten zien waarom mensen zouden [de kust]. Ik ben zeker niet van plan om hier te zitten en te zeggen dat de beslissingen van onze concurrenten die zijn dom, omdat ze zijn erg goed instellingen en zij zouden door middel van het zorgvuldig hebben gedacht.

“In mijn ervaring, meer dan 10 jaar op zoek naar offshoring en arbeid-kosten arbitrage, het aantal teleurstellingen je krijgt bij service levels en operationele risico’s op de mensen eigenlijk dit in het buitenland te doen voor u, nooit wordt verwerkt goed genoeg in business cases. Eigenlijk, zijn wij van mening dat de voordelen van offshoring moet aanzienlijk korting aan te passen met de realiteit te zijn “, zei Narev.

Narev gebruikt de rest van de briefing tot drieledige strategie van de bank te bespreken vooruit, waarvan de technologie is een belangrijke tranche.

Narev verteld analisten dat de technologie voortdurend verandert de smaak van de klanten en de wijze waarop de klant kiest om met de bank. Als gevolg hiervan, de executive zegt dat hij wil een wereldwijd toonaangevende bank op het gebied van technologische innovatie te creëren, gebruik te maken van buiten zijn bestaande mogelijkheden gecreëerd door zijn $ 1100000000 kern-project voor de modernisering.

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle

De executive voegde daaraan toe dat de Commonwealth Bank haar concurrentievoordeel ten opzichte van lokale concurrenten zal handhaven als gevolg van de beslissing om de kern van haar activiteiten te moderniseren, in plaats van de modernisering van verschillende klanten touch points, zoals Westpac met haar strategische beleggingsportefeuilles. Door dit te doen, Narev toegevoegd, de Commonwealth Bank is in staat om gemakkelijk geld verplaatsen tussen zijn klanten in een omgeving waar fysieke geld een krimpende rol zal spelen.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek