Tabletten in het onderwijs (Video)

De meeste woensdag, ik run een live webinar op WizIQ, meestal op een aantal ed-tech verwant onderwerp. Ik heb de neiging niet om de opnamen te posten omdat er zeker een commercieel element om ze (ik zou niet veel van een evangelist voor het bedrijf zijn als er niet was). Echter, deze week webinar uiteindelijk een vrij goede bespreking van tablets in het onderwijs, vrijwel zonder enige WizIQ plaatsen, met een aantal interessante vragen van de deelnemers tijdens de uitzending ingediend. Ik nam de sessie en schoongemaakt een beetje en wilde het hier delen, omdat het van belang is voor de website Education lezers zou kunnen zijn.

Het webinar is ook beschikbaar als podcast op iTunes als je liever luisteren of kijken later en een grotere versie van de opname is te vinden op blip.tv.

Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8

Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen

ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare

Huawei MediaPad M3 octa-core tablet

Tabletten; Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8; tabletten; Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen, Laptops; ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360- graad convertible, tabletten; Huawei MediaPad M3 octa-core tablet