T-Mobile retentie gaat boven en buiten om me op een contract te houden

Regelmatige lezers weten dat ik een trouwe klant van T-Mobile al meer dan 10 jaar. Na het testen van de; Samsung Galaxy S III, heb ik besloten om voor mezelf te kopen, zodat bezocht mijn lokale T-Mobile winkel op vrijdag. Ik heb een twee jaar oude vijf telefoon gezin plan met onbeperkte data zodat zorgde ervoor dat mijn plan niet zou veranderen met deze aankoop en waren ervan overtuigd dat het zou intact blijven. Een paar uur later kreeg ik een SMS-bericht en waarschuwing dat ik over een nieuwe 2GB maandelijkse toewijzing en dat mijn gegevens werd gesmoord.

Eerst dacht ik dat dit was slechts een tijdelijke fout als mijn account is bijgewerkt met mijn nieuwe telefoon en microSIM-kaart. Echter, ik probeerde naar Google Maps Navigation gebruiken de volgende ochtend en kon niet veel kaarten om snel genoeg om te navigeren laden (Ik ging naar mijn Lumia 900 op AT & T voor navigatie). Ik liep een snelheidstest en gevonden gegevens in de 100 kbps variëren en kon niet geloven dat ik zag EDGE data op mijn nieuwe Galaxy S III. Ik heb in het verleden geschreven dat het was niet zo groot van een deal voor T-Mobile om gegevens na 2 GB of 5GB wurgen, maar na het ervaren van deze extreme limiet op datasnelheden ik er nu over eens Sprint is de enige echte onbeperkte data carrier links .

Na een dag en een half ik controleerde mijn T-Mobile-account online en toch zag het toonde een 2GB limiet. Ik was rokend en klaar om een ​​aantal koppen rollen sinds ik specifiek zorgde ervoor dat mijn plan niet zou worden gewijzigd. Ik belde de T-Mobile klantenservice lijn en na het uitchecken wat er gaande was werd mij verteld dat ze mijn uitzonderingsclausule plan en de enige manier om meer gegevens op te halen kon niet opnieuw in te schakelen was om nog eens $ 15 per maand te betalen voor de 5GB plan. Ze zeiden dat ik kon gaan naar de winkel om te zien of ze konden helpen, maar er was niets anders ze konden doen.

Ik riep toen terug om erachter te komen wat mijn ETF zou zijn om de T-Mobile-service annuleren, zodat ik kon de GSIII terug, mijn plan te annuleren, en een verhuizing naar een nieuw, Verizon gedeelde gegevens plan. De klantloyaliteit vertegenwoordiger erkend mijn 10+ jaar dienst en onmiddellijk mijn 5GB datalimiet terug op zijn plaats. Hij vertelde me dat hij het uitroeien van mijn aanstaande $ 200 juli bill en daarna zelfs het toepassen van een $ 10 krediet aan mijn factuur elke maand voor de komende 24 maanden. WOW, ik was gewoon proberen om mijn 5GB data terug te beperken en T-Mobile liet me respect verdient van een 10+ jaar klant. Ik ben nu aangemeld voor nog eens twee jaar met T-Mobile, maar gezien hoe blij ik gedurende deze tijd heb ik geen probleem mee hebben. Dank je T-Mobile voor mijn geloof snel herstel en het tonen van me waarom ik nog steeds aan de stok met je.

BTW, ik heb ook geleerd dat ETFs individuele telefoons worden toegewezen voor het plan en niet alsof ze waren in het verleden, zodat het me zou kosten $ 1.000 aan mijn T-Mobile dienst te annuleren, zelfs met slechts 3 maanden te gaan in mijn huidige contract. Gezien het feit dat alle telefoons zijn nu op het nieuwe contract voor twee jaar en in aanmerking komen voor een volledige subsidieert, kan ik zien of mijn vrouw wil upgraden naar een Galaxy S III ook.

Geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Samsung Galaxy S III: Summer blockbuster gedefinieerd door superster software (review); Vijf aanbevelingen die kunnen helpen T-Mobile USA in 2012; Top 5 heetste smartphones deze zomer, T-Mobile biedt nieuwe no-contract breedband plannen, T-Mobile doesn ‘ t denken gedeelde gegevens is het antwoord voor families

 de website dekking

Apple; geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189, Apple, Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone