Symantec rolt nieuwe mobiele beveiligingsoplossingen

Symantec heeft uitgerold nieuwe oplossingen die gericht zijn op het verbeteren van mobiele beveiliging op de werkplek.

Tentoongesteld op het Mobile World Congress en 2014 de RSA Conference, de nieuwe security oplossingen omvatten manieren om informatie en data management veilig in zowel iOS en Android-apparaten te houden.

Onder het aanbod zijn Norton Zone integratie met de Symantec Encryption Management Server (SEMS) waarmee klanten encryptiesleutels zelf te beheren om gevoelige gegevens te beschermen. Bovendien, Norton Zone biedt ondersteuning voor Security Assertion Markup Language (SAML) om single sign-on (SSO) te verstrekken via identity providers.

Symantec’s nieuwe Push Authentication-technologie voor Symantec Validation en ID-Protection (VIP) Service is ook te zien, software dat de noodzaak voor het handmatig invoeren van de PIN-codes elke keer dat een VPN-verbinding tot stand is gebracht verwijdert. In plaats daarvan zullen de gebruikers ‘klik’ met hun mobiele apparaat en de VPN-client automatisch inloggen.

Het bedrijf zegt dat het ook de uitbreiding van zijn mobiele partner ecosysteem – een gebied waar een derde partij een licentie aanvragen voor zowel iOS en Android-besturingssystemen veilig worden georganiseerd voor gebruik door zakelijke eindgebruikers. Het programma heeft op dit moment 60 partners waaronder Webalo, damaka, Alfresco en SAVO Group, en meer dan 125 applicaties.

In een wereld waar mobiliteit speelt een integraal onderdeel van zowel onze persoonlijke en professionele leven, Symantec’s missie is om te helpen verminderen de veiligheid en privacy risico’s die voorkomen dat mensen het krijgen van de meeste uit hun apparaten “, zegt Chandra J. Rangan, vice-president van Enterprise segment Marketing bij Symantec “We zijn verheugd om te bouwen onze partner ecosysteem en delen onze expertise in mobiele management en technologieën voor de veiligheid deze week om verder te helpen onze klanten te leren uit de eerste hand hoe gemakkelijk het is productief en beschermd te zijn -. waar ze ook mogen zijn.

Re-thinking veiligheid fundamentals: Hoe verder te gaan dan de FUD

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Samsung lanceert Galaxy S7, S7 edge: Is het de moeite waard een upgrade; Lenovo lanceert tablet gericht op zakelijke gebruikers, HP onthult de Elite x3, een business-class Windows 10 phablet; nieuwste high-end Ubuntu telefoon zal wereldwijd beschikbaar zijn; LG G5? vs Samsung Galaxy S7:? Wat is het nieuwe vlaggenschip van Android-smartphone; Huawei onthult nieuwe MateBook 2-in-1 PC; Samsung’s Gear 360: Kan zij virtual reality een bedrijf hoek; Cisco Courts Service mobiele netwerk providers met nieuw management platform? ; Als alle smartphones zijn identiek en bijna gratis, alleen gebruik van diensten kwestie; Mobile World Congress

Veiligheid, Re-thinking veiligheid fundamentals: Hoe verder te gaan dan de FUD; Innovatie; M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid, FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om te werken? nu om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Mobile World Congress 2016