Sub- $ 150 apparaten, de opkomende markten naar voortzetting van verkoop van smartphones boom te rijden

Dit jaar, de verkoop van smartphones zijn waarschijnlijk te raken 1,2 miljard, volgens nieuw onderzoek, met opkomende markten stimuleren van de groei.

De omzet zal groeien met 19 procent jaar-op-jaar in 2014, blijkt uit nieuwe cijfers van Juniper Research, een stijging van de 985.000.000 stuks vorig jaar verscheept. Juniper Research zegt dat de markt voor deze nieuwe hoogten zal worden gedreven door de economie (apparaten kost tussen de $ 75 en $ 150) en ultra-economie (onder $ 75) segmenten van de markt.

Een handvol handset makers hebben sprong aan boord Android Een nieuwe low-cost telefoons te leveren in verschillende maten en specs verschillend van de drie vandaag in India gelanceerd.

Verkoop van smartphones hit 290 miljoen in het tweede kwartaal van dit jaar, wat neerkomt op 26 procent jaar-op-jaar groei voor de sector. Echter, was de groei kwartaal-op-kwartaal slechts een procent.

Juniper Research zegt dat mature markten zoals het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten zijn ‘stagneert’, wat betekent dat de groei komt uit ontwikkelingslanden. China (met uitzondering van Hong Kong en Macau) en India zijn de grootste opkomende markten, gevolgd door Brazilië, Rusland, Mexico, Indonesië, Turkije, Zuid-Korea, en anderen, de analisten zeggen.

Apple en Samsung “doorgaan met de ultra-premium markt te domineren”, maar de analisten zeggen, de twee bedrijven “worden geconfronteerd met aanzienlijke druk van de lokale spelers in de opkomende markten.”

Chinese smartphone-maker Xiaomi, bijvoorbeeld, is “getuigen enorm succes” dankzij “zijn agressieve prijs-point aanbod”.

Over het algemeen, Juniper Research denkt dat de nieuwe spelers zijn het opbouwen van marktaandeel en zal grotere schaalvoordelen, die “zal hen in staat stellen om hun aanbod uitbreiden en daag andere smartphone-sectoren in de toekomst” te bereiken.

Ondanks de opkomende markt uitdagers, zijn de gevestigde namen nog steeds het zien van grote zending nummers. Samsung goed voor 26 procent van alle verkoop van smartphones in het tweede kwartaal – een geschatte 75 miljoen apparaten.

Terwijl Juniper gemeld dat zendingen steeg met vier procent ten opzichte van hetzelfde kwartaal in 2013, het marktaandeel van Samsung daalde zowel de kwartaal-op-kwartaal en jaar-op-jaar, volgens cijfers van de analisten.

Apple zag ook de groei, de scheepvaart 35 miljoen telefoons in het kwartaal – een cijfer boven 13 procent jaar op jaar. Juniper Research zei dat Apple en Samsung zal goed zijn voor bijna 45 procent van alle smartphones dit jaar verscheept.

Ondertussen, in het tweede kwartaal, Huawei verkocht 20 miljoen stuks en Lenovo verkocht 15,6 miljoen.

Juniper Research senior analist Nitin Bhas zei dat terwijl de term smartphone is nu meer dan tien jaar oud is, werd pas populair na het succes van de iPhone van Apple – dat, hij gelooft, “nu omvat een subset van mobiele telefoons, die variëren in niet-gesubsidieerde prijzen vanaf ongeveer $ 75 tot meer dan $ 800 “.

Dit maakt de indeling van apparaten op de uitersten van dat bereik moeilijk, als ‘aan de onderkant (sub- $ 75 en $ 75-150) het onderscheid tussen low-end smartphone en high-end’ slimmer ‘, gekenmerkt telefoons … zijn wazig “.

Ook aan de bovenkant van het spectrum, $ 800 kantel- phablets vallen tussen wal en schip, en kan worden beschouwd als ingekorte tabletten of zeer grote smartphones.

Volgens Juniper Research zal de gemiddelde verkoopprijs van een smartphone wereldwijd dalen tot $ 274 te bereiken binnen vijf jaar.

India’s Best Budget Smartphones; Top Android nieuws van de week, de beste 10 smartphones voor de 2014 vakantie kopen seizoen

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië

gevestigde spelers

verder lezen