Structure 2013: Amazon CTO biedt prognose voor cloud-markt

Het sluiten van het einde van de eerste dag van GigaOM ‘s 2013 Structure-top, kan er niet iemand beter om enkele gedachten geven over de toestand van de cloud-industrie dan Amazon CTO Werner Vogels.

Soms lovably aangeduid als de “cloud vader,” Vogels deelden een aantal weetjes over enkele kwesties op beide AWS en de wolk markt als geheel op dit moment.

; AMD exec bij Structure 2013: The one-size-fits-all hardware tijdperk is voorbij; Werkdag CEO van Oracle, Dropbox, en de CIO rol bij Structure 2013

Hier is een momentopname

Wanneer Maitland verder over die lessen ingedrukt, Vogels bleef enigszins terughoudend.

Klanten in het algemeen zijn vrij vocaal, “Vogels gereageerd.” In die zin, de routekaart niet verandert voor ons dat veel. het is altijd over de veiligheid en operational excellence.

Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Hybride cloud-modellen: We doen een beetje van het helpen van mensen op zoek naar het hybride model. We weten dat datacenters rond zal zijn – er wordt iets minder van hen. We zijn meer te investeren in de afgelopen twee jaar om het gemakkelijker maken voor klanten om toepassingen, zowel in de cloud en on-premise run te maken;. Een “comfort” zone voor adoptie ?: Het comfort zone, is er veel aandacht rond encryptie . Veel van onze klanten hebben gevraagd om meer encryptie instrumenten, die wij leveren van onze partner ecosysteem. Veel van onze klanten zijn al het versleutelen van gevoelige bedrijfsgegevens en persoonlijke gegevens. Klanten kunnen eigenlijk echt zelf te beschermen op een manier die zij graag zou willen doen; On frequent AWS prijswijzigingen. We moeten de zaken eenvoudiger te maken. Aan de andere kant, klanten ons ook vragen om meer scheef. We zijn de uitbreiding van de dingen in de richting dat de klanten ons vragen. Je kan niet zonder het ander. . Maar we kunnen een stuk beter in het helpen van klanten de juiste beslissingen te doen; vendor lock-in debat: Als we AWS ontworpen, zorgden we ervoor dat je niet een bepaalde programmeertaal of middleware niet nodig om toegang te krijgen tot onze diensten. Ook het maken van het gemakkelijk om gegevens op te halen in en uit door heel eenvoudig interfaces. Ik denk dat maakt het erg belangrijk dat klanten op richten eenvoud ondernemingsproductie workloads op AWS. Er is bijna geen verticale tegenwoordig dat geen gebruik maakt van AWS in verschillende vormen. Als je kijkt naar life science, zullen ze moeten doen collaborative workloads, klinische proeven. Gastvrijheid, besteden we veel tijd in hotels. Voorbeelden gaan van Airbnb aan reserveringssystemen het InterContinental hotel groep; Internationale expansie (vooral buitenlandse gov’t agentschappen):. We blijven die scenario’s te evalueren. Als er mogelijkheden buiten de Verenigde Staten, zouden we verkennen. Wij worden gevraagd om een ​​wolk in elk land te zetten. Iedereen wil Amazon overal te zijn. Maar ik denk dat het toont een groot deel van de passie die onze klanten en de manier waarop we hen helpen innoveren. In andere landen, zouden ze willen dat we dichterbij. En we blijven evalueren die; Op CIA klant bod (vs. IBM):. Als je technologisch superieure oplossing die klanten een diepe duik zal doen op het, zullen ze de juiste oplossing te kiezen. (Ter referentie, GigaOM Research research director Jo Maitland wees erop dat Amazon het bod kosten meer financieel-sprekende dan het voorstel van IBM.); Cloud markt landschap in het afgelopen jaar: We hebben altijd geweten dat dit was niet een winner-take-all markt. De enige reden voor mij om te kijken naar concurrenten of potentiële klanten is de reden waarom zouden klanten kies een andere speler om te gaan met, want dat me iets over mijn diensten kunnen onderwijzen.

Wolk, Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO, Cloud, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE winkelhaken zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid