Storage as a Service komt tot leven bij 365 Data Centers

365 Data Centers (365) de beschikbaarheid aangekondigd van zijn nieuwe 365 Cloud Storage dienst, de eerste echte lokale enterprise cloud storage-as-a-Service (STaaS) over 17 Amerikaanse markten. 365 Cloud Storage levert enterprise-class beveiliging en controles, self-service provisioning, hoge veiligheid en pay-for-use pricing. 365 Cloud Storage is ideaal voor toepassingen zoals geclusterde databases, big data analytics, opslag van bestanden, archivering, opslag migratie, back-up, recovery remote ramp, en tijdelijke workloads.

365 Cloud Storage ondersteunt zowel Storage Area Networks (SAN) voor block-based storage en Network Attached Storage (NAS) voor het delen van bestanden en veilig kan worden geraadpleegd via een data-center cross connect binnen 365 faciliteiten of via Carrier Ethernet of metro vezel.

365 heeft datacenters gevestigd in 17 Amerikaanse markten: Buffalo, Chicago, Cleveland, Dallas, Detroit, Emeryville (CA), Indianapolis, Nashville, New York, Philadelphia, Phoenix, Pittsburgh, Reston (VA), St. Louis, San Jose, Seattle en Tampa.

365 Cloud Storage biedt een volledige aanvulling van enterprise-class features

Mocht organisaties bouwen altijd hun eigen datacenter of is het tijd om uit te besteden en te verplaatsen naar de cloud? De website wordt gekeken naar de mogelijkheden en de kosten.

Wat ik het meest overtuigende ongeveer 365 is niet haar uitgebreide netwerk, de lage prijzen, of de extreme diensten, het is dat het Customer Support Center (CSC) is gelegen aan de Tampa faciliteit waar een gecentraliseerd support systeem met behulp van controles maken snelle responstijden te hun klanten op een manier die andere aanbieders niet kunnen. Een US-based customer support center. Wat een concept. En wat een zegen voor haar klanten.

Ik ben ook onder de indruk dat 365 beschikt over 17 datacenters verspreid over de Verenigde Staten. En ze zijn niet alleen in dichtbevolkte gebieden ook niet, maar zijn strategisch geplaatst in Tier 1 en Tier 2 locaties. Ik zou waarschijnlijk meer onder de indruk als 365 had een datacenter locatie in of in de buurt van Tulsa. Ik weet niet of tier Tulsa is, maar het is een geweldige plek voor een datacenter. En kom op, we konden de banen gebruiken.

Zadara is blij met de samenwerking met 365 Data Centers om een ​​nieuw type van cloud service aan Amerikaanse bedrijven-een lokale cloud te brengen “, aldus Nelson Nahum, CEO, Zadara Storage.” 365 Cloud Storage zal de flexibiliteit en schaalbaarheid van de cloud te brengen lokale bedrijven die de voorkeur geven aan hun applicaties lokaal te houden.

Hey, ik kan dromen, kan ik niet? Niet dat ik het maken van enige vorm van vergelijkingen of commentaar op datacenter plaatsing, maar Google heeft een datacenter in de buurt van Tulsa in de Mid-America Industrial Park in het mooie * Pryor, Oklahoma.

Maar, anders dan 365 is duidelijk toezicht in die ene kwestie, zijn STaaS ziet er smakelijk voor bedrijven op zoek naar schaalbare en goedkope cloud storage die integreert met bekende tools.

Als je je afvraagt ​​wat de “afhaalrestaurants” zijn van deze aankondiging van 365, zal ik het neer op drie punten

Ik realiseerde me, na een gesprek met de SanDisk, dat de traditionele opslag is alles behalve dood technologie. Wat is er te vervangen het zal u verrassen.

Je zou denken dat on-demand SAN en NAS-opslag zou de norm voor opslag aanbod van grondstoffen cloud, maar je verkeerd om te denken dat zou zijn. Het blijkt dat, AWS EBS, Azure en Google niet beide opties bieden.

Ongeveer 365 Data Centers

365 Data Centers biedt een veilige en betrouwbare colocatie en cloud-diensten die een eenvoudiger manier om groei te schalen en te verbinden met de cloud te bieden. Via haar 17 US datacenters, 100 procent uptime SLA en landelijk netwerk van vervoerders en content providers, 365 Data Centers biedt flexibele prijsmodellen waarmee klanten betalen als ze groeien met geen lange-termijn sluis in. Services zijn veilig en op maat gemaakt voor kleine en middelgrote bedrijven, telecom carriers en cloud service providers. We werken samen met bedrijven, technologie leiders en leiders van de gemeenschap te technologiecentra dat de economische groei mogelijk te bouwen. Met 365 Data Centers als een lokale provider, het rijden zakelijke groei is nu nog eenvoudiger.

* Door mooi, ik bedoel het lijkt alsof de rest van Oklahoma, die ook niet mooi is.

Web-based self-service provisioning, controle en monitoring; Selectie van specifieke SATA, SAS en SSD-schijven, ondersteuning voor zowel SAN block storage en NAS-opslag van bestanden (NFS / SMB), 10 Gbps en 1 Gbps eigen toegang tot het netwerk via cross connect of metro fiber ; Redundantie ondersteuning voor aangepaste RAID-configuraties, versleuteling van gegevens in rust en tijdens de vlucht, ingebouwde gegevensbescherming door middel van snapshots, klonen en remote mirroring; Schaalbaarheid tot honderden terabytes per opslagvolume; integratie met Amazon Web Services en Microsoft Azure-omgevingen; Pay -voor-use pricing zo laag als 5 cent per GB per maand.

Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

De volgende data center dinosaurus: Traditionele opslag; What the IBM en Apple deal betekent voor u en mij, IBM Tivoli Storage Manager komt Gartner’s Magic Quadrant; Revisie datacenter zekerheid voor het welzijn van allen

Wolk, Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO, Cloud, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE winkelhaken zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

 verhalen