Stewardess geëlektrocuteerd terwijl op de iPhone 5

Ma Ailun, een 23-jarige stewardess bij China Southern Airline, werd naar verluidt geëlektrocuteerd en gedood tijdens het beantwoorden van telefoontjes op een opladen van de iPhone 5.

Ma’s oudere zus zei op Chinese microblogdienst Sina Weibo de stewardess op 11 juli werd geraakt door een “sterke elektronische huidige” tijdens het gesprek op de iPhone, die is aangesloten op een lader. De familie zei ook dat de telefoon werd gekocht via de officiële kanalen in december 2012 en was dus nog binnen de garantie van een jaar.

“Met een zeer laag niveau van de spanning, een mobiele telefoon zelf is niet levensbedreigend”, zei J. Wong, de directeur van de plaatselijke smartphone fabrikant Meizu, in een rapport van de Chinese nieuwssite MyDrivers.com. Maar hij zei dat er sprake zou kunnen risico’s zijn als de lader of de computer waarmee de telefoon was verbonden had een lekstroom.

De politie zei dat ze de zaak onderzoeken en bevestigde Ma was van elektrocutie overleden.

De bruid-to-be te wijten was om te trouwen op 8 augustus een gunstige datum in China suggereert welvaart en geluk.

Meanwhle, Apple in een verklaring: “We zijn bedroefd door dit ongeluk en onze diepste medeleven gaat naar de familie van het slachtoffer We zullen een grondig onderzoek uit te voeren en volledig coöperatief..”

iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren

Connected, cloud-tijdperk heeft behoefte aan betere netwerken

Huawei optimistisch over cloud doel, maar voorzichtig in de volgende door

ZTE opent stemmen voor haar crowdsourced apparaat, kondigt Axon 7 Mini

iPhone, iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren; Cloud, Connected, cloud-tijdperk heeft behoefte aan betere netwerken, Cloud, Huawei optimistisch over cloud doel, maar voorzichtig in de volgende door, Smartphones, ZTE opent de stemming voor zijn crowdsourced apparaat, kondigt Axon 7 Mini