Sony CEO: TV is de digitale toekomst

Maar er is een catch: Electronics makers moet de volgende generatie van home-technologieën veel gemakkelijker te gebruiken dan de nu alomtegenwoordige videorecorders en afstandsbedieningen die zo perplex consumenten te maken. een storing die terug te zetten de goedkeuring van digitale tv’s voor de komende jaren – en om dat te doen, diezelfde fabrikanten onderling “moet een ongekend niveau van samenwerking te bereiken”.

Dat was het woord van Howard Stringer, de CEO van Sony Corporation of America (NYSE: SNE), in een toespraak dat het begin van de reus Consumer Electronics Show hier gemarkeerd.

“Uw digitale televisie zal het middelpunt geworden, in het zenuwcentrum van het huis van de toekomst – een huis dat zo goed verbonden zal zijn als elk kantoor vandaag de dag zou kunnen zijn,” Stringer voorspeld voor een bijeenkomst van het aantal van de 100.000 mensen verwacht naar de beurs bij te wonen tijdens de komende vier dagen.

set-top boxes, smart phones, een geheel nieuwe klasse van toestellen ontworpen voor wat Sony noemt de komende tijdperk van intieme – “Of het nu bekabeld of draadloos, zal uw thuisnetwerk het platform voor tientallen consumenten apparaten naast elkaar bestaan ​​binnen het huis computing. ”

“De digitale thuisnetwerk zal presteren de ene magische truc die de consument wil vooral: Het zal maken technologie onzichtbaar, zodat ze naadloos toegang tot hun PC en audio-video-functies van een enkele controle en vereenvoudiging van wat momenteel als duizelingwekkend en onverenigbaar serie van keuzes, operationele procedures en protocollen. ”

Stringer, het voormalige hoofd van het CBS, merkte op dat degenen die zouden creëren, produceren en verkopen van de technologieën achter het thuisnetwerk hebben een recent voorbeeld. Het internet; “Het internet, met alle bijbehorende voordelen, reële en potentiële, werd pas populair bij bedrijven als Netscape, AOL, Microsoft en anderen bedacht hoe het makkelijk te gebruiken te maken.

Stringer zei dat het maken van huishoudelijke apparaten makkelijker om gebruik vereist veel meer dan het veranderen van de handleidingen. “We hebben ook de manier waarop wij zaken doen veranderen.” Als voorbeeld aangehaald Stringer de coöperatie gang tussen Sony en consumentenelektronica krachtcentrales, zoals Hitachi, Philips, Toshiba en Matsushita. Door dit voorjaar, zei hij, moeten ze de groep akkoord over een open architectuur aan de basis van het thuisnetwerk te vormen te bereiken.

HAVi heeft het, dit “home audio-video-interoperabiliteit” architectuur – bekend als HAVi – zal een breed scala van chips, operating systemen en software applicaties te ondersteunen. HAVi zal een standaard voor high-speed digitale netwerken te omarmen. Die norm, die bekend staan ​​als IEEE 1394 of iLink, kan een verscheidenheid van consumentenelektronica, computers en inhoud te communiceren en te werken met elkaar.

“Alsjeblieft, laten we de fast track niet wenden tot digitale netwerken in een slow-motion replay van besluiteloosheid en concurrerende agenda’s die hebben gehinderd en vertraagd DTV”, aldus Stringer.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, iPhone, Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, hardware, Enterprise Software;; Sweet SUSE Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen! HPE haken en ogen zelf een Linux distro