SingTel dochteronderneming maakt overnames ter waarde van $ 385m

SingTel-eigendom Amobee heeft geïnkt twee acquisitie aanbiedingen in een poging om zijn mobiele digitale reclame-mogelijkheden te stimuleren, het uitdelen van een totaal van US $ 385.000.000 uit te kopen Adconion en Kontera Technologies.

Amobee, die zich door SingTel maart 2012 werd overgenomen voor US $ 321.000.000, zei dat het ondertekende overeenkomsten Adconion in Noord-Amerika te verwerven en Australische outfits op een waardering van US $ 235.000.000, terwijl de uitbetaling voor Kontera wordt geschat op US $ 150.000.000. Beide acquisities zijn nog steeds onderworpen aan de gebruikelijke wettelijke goedkeuringen.

Adconion levert digitale reclame-instrumenten op meerdere marketing kanalen, waaronder beeldscherm, video, e-mail en sociale, op meerdere apparaten, Amobee zei in een verklaring vrijgegeven woensdag. Zij voegde daaraan toe dat Kontera gespecialiseerd is in digitale data intelligence en marketing technologie, die real-time content analyse stelt over mobiel, web en sociale netwerken. Deze gegevens kunnen vervolgens worden afgeluisterd door adverteerders en mediabureaus om betere beslissingen te nemen over hun marketing campagnes. Kontera heeft kantoren in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, en Israël.

Kontera CEO Yoav Shaham zei in de verklaring: “Data is uitgegroeid tot de belangrijkste ingrediënt voor de juiste klanten met de juiste boodschap met succes te bereiken op het juiste moment een deel van Amobee, kunnen we meer volledig over profiteren van onze real-time content analyse platform. het gehele digitale ecosysteem, waardoor GMO’s te meten en het succes van hun merk op een manier die nooit mogelijk te evalueren alvorens. ”

Amobee’s voorzitter en CEO van de groep digitale leven, Allen Lew, zei:. “SingTe heeft aanzienlijke omvang en klantrelaties met meer dan 500 miljoen mobiele klanten, alsmede intelligente netwerken, billing mogelijkheden en uitgebreide touch points Samen met geavanceerde digitale marketing technologie Amobee’s en oplossingen, zullen we relevante en innovatieve marketing campagnes over meerdere kanalen voor merken en adverteerders te creëren. ”

De mobiele reclame leverancier van vorig jaar ondertekend; exclusieve partnerships met vier telco’s, in de regio Azië-Pacific – Filippijnen ‘Globe Telecom, Australië Optis, Indonesië Telkomsel, en SingTel – haar Pulse tikken voor uitgevers platform om gerichte advertenties op mobiele leveren toestellen.

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test