Singtel beveiligt Premier League rechten

Singapore de grootste telecommunicatie-aanbieder Singtel heeft de rechten bevestigd aan de komende drie seizoenen van het Engels Premier League van augustus 2016 uitgezonden voor de derde keer draait.

De deal, aangekondigd op maandag voor een onbekend bedrag, ziet Singtel uitzending van de meest bekeken voetbalcompetitie in de wereld over zijn pay-tv aanbieden Singtel TV en de Singtel TV Go app voor flexibele bekijken over smart devices.

“We zijn verheugd om de Barclays Premier League te Singaporezen voor nog eens drie seizoenen te brengen,” Yuen Kuan Moon, CEO van de Consumer Singapore groep op Singtel, gezegd.

Singtel TV fans kunnen ervan verzekerd zijn dat hun voetbal ervaring blijft ononderbroken, tegen tarieven die betaalbaar blijven.

Premier League uitvoerend voorzitter Richard Scudamore verwelkomt het bod van Singtel, zeggen dat de telco biedt “uitstekend” de toegang tot de dekking aan te passen.

“We zijn erg blij dat Singtel opnieuw heeft gekozen om te investeren in de Premier League uitzendrechten in Singapore,” aldus Scudamore.

Singtel biedt momenteel een uitstekende dekking van de Barclays Premier League voor de fans in het hele land, en we kijken ernaar uit om samen met hen voor nog eens drie seizoenen.

SingTel heeft met succes verzekerd van de Premier League uitzendrechten van Singapore sinds het seizoen 2010-11. Echter, als gevolg van het gebruik van haar exclusieve rechten in 2010 te rijden abonnementskosten, de regering een verordening in juli 2011 mandateringsprocedure dat tv-aanbieders betalen cross-carry-inhoud om te voorkomen dat hoge prijzen van een gebrek aan concurrentie.

Euro 2012 werd vervolgens gedeeld tussen beide Singaporese betaaltelevisie exploitanten als gevolg van deze regeling, niettegenstaande rivaal telco StarHub het winnen van de exclusieve rechten op het moment.

Wanneer Singtel opnieuw de rechten aan de lucht drie seizoenen van de Premier League in 2013 won, content regulator Media Development Authority of Singapore (MDA) gedwongen is om hetzelfde te delen de rechten met StarHub eigen betaal-tv-platform in het kader van cross-rijtuig regel Singapore

“Na een grondig onderzoek van de overeenkomst tussen Singtel en FAPL [Football Assocation Premier League], en de door Singtel en relevante partijen informatie, MDA tot de conclusie dat de overeenkomst bevatte bepaalde clausules die voorkomen of te beperken, of kunnen voorkomen of te beperken, dezelfde inhoud niet mogen worden overgenomen of op andere wijze verkregen voor verzending op geselecteerde platforms in Singapore door andere pay-tv retailers “, aldus MDA in een verklaring in april 2013.

Deze beperkingen leiden derhalve de cross-wagen maatregel, die op 1 augustus 2011 in werking is getreden … betaal-tv retailers dat eventuele exclusieve content hebben verworven … moet de verspreiding van dergelijke inhoud te verbreden door deze te bieden aan andere abonnees.

De Singaporese overheid verwierp een beroep Singtel ter zake, het bestellen van Singtel te steken carry zijn Premier League tevreden met StarHub.

StarHub begon toen met een SG $ 30 per maand korting aan klanten, afgetopt op een totaal van SG $ 600, voor fans die kruisen-dragen van de inhoud op beide platforms. De resulterende prijs voor StarHub klanten was SG $ 29,90 per maand voor een abonnement op Premier League content.

“Sinds het begin, ons doel was om de Premier League en andere voetbal eigenschappen om zo veel Singaporezen mogelijk te brengen”, SingTel Yuen beweerde op maandag.

“Voetbal is voor iedereen, en we zijn van plan om mee te werken met alle betrokken partijen om ervoor te zorgen dat fans toegang tot de beste League-ervaring.”

India ‘anti-koloniale’ om zijn economische nadeel: Marc Andreessen in onsamenhangend Twitter rant; LG Pay zal een no show op MWC: Rapport; Singtel krimpt nettowinst met SG $ 16m; Facebook terugtrekt Gratis Basics project in India, Samsung te voorzien de openbare veiligheid netwerk in Zuid-Korea

Singtel zendt meerdere voetbalcompetities, inclusief de UEFA Champions League, de UEFA Europa League, de FA Cup, de Capital One Cup, en de Italiaanse Serie A.

SingTel dochteronderneming telco Optus vorige week eveneens won de exclusieve Australische uitzendrechten van de Premier League voor de komende drie seizoenen begin augustus 2016, het nemen van de competitie uit de buurt van betaal-tv aanbieder Foxtel’s Fox Sports, die lange tijd de rechten had gehouden.

In welke Optus CEO Allen Lew genaamd “een grote overwinning”, de telco heeft de rechten om live uitgezonden alle 380 Premier League wedstrijden in elk seizoen tot medio 2019 over thuis breedband en mobiel, met Lew zegt dat het bevestigt Optus ‘toewijding aan het leveren streaming en media-inhoud.

“Dit is een belangrijke stap in onze strategie om een ​​mobiele geleide multimedia bedrijf te worden,” zei de chief executive.

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, Telco’s, Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

We zijn toegewijd aan het leveren van de beste nationale en internationale entertainment voor onze klanten. Met 930 miljoen aanhangers over de hele wereld, de Premier League is een van de meest gewilde sport-eigenschappen voor content providers.

Scudamore ook ingenomen met de undisclosed succesvolle bod van Optus, zei dat hij kijkt uit naar het werken met een “veelzijdig” telco.

“We zijn zeer verheugd dat Optus heeft gekozen om te investeren in onze uitzendrechten voor de drie seizoenen 2016/17 tot 2018/19,” aldus Scudamore.

Ze hebben een uitstekende track record als een veelzijdig telecommunicatiebedrijf in Australië, en we kijken ernaar uit om samen met hen naar de beste Premier League-inhoud beschikbaar voor onze fans in het hele land te maken.

Lew vertelde de website eerder dit jaar dat Optus een driejarige strategie voor de media en entertainment had ontwikkeld.

“Ik denk dat je hebt gezien ons beginnen vanaf het zijn erg mobiel gericht naar een die gaat over de integratie van communicatie en entertainment voor klanten, ongeacht waar ze zijn te verplaatsen,” zei hij.

Lew, die zei op het moment dat hij een fervent kijker van de Engels Premier League, merkte op dat in de VS, klanten direct betalen voor sport bekijken in plaats van het aanmelden voor volledige pay-tv-abonnementen.

“Veel van deze sportieve codes gaan rechtstreeks naar de klanten. De meest geavanceerde markt voor is dat de Verenigde Staten. Je hoeft niet naar een betaald abonnement op die sporten in de VS kijken,” zei hij.

Ik denk dat dat gaat om de pay-tv model verstoren.

Optus heeft ongelimiteerde toegang tot Netflix aangeboden van de lanceerdatum in Australië in een poging om meer klanten te beveiligen, en vorige maand aangekondigd dat het ook zal worden gooien van een gratis zes maanden Netflix-abonnement in de entertainment bundels voor thuis breedband klanten. De bundels zijn inclusief onbeperkt data en onbeperkt nationaal bellen naar vaste lijnen, evenals de Optus TV 1TB set-top box met Fetch.

“Klanten vertellen ons dat ze willen een eenvoudige en flexibele streaming ervaring die hen in staat stelt om te kijken wat ze willen en hoe ze willen, zonder de zorg van frustrerende datalimiet”, zegt Vicki Brady, MD van marketing en productontwikkeling bij Optus.

Samenwerken met Netflix is ​​een eenvoudige keuze voor Optus, Lew zei in april.

“Entertainment was de lage-opknoping fruit,” zei hij.

Pay TV penetratie is laag – 30 procent. Wij denken dat er gelegenheid voor 70 procent van de woningen, met name degenen die zijn niet groot sportfans, om te komen met een veel sterkere media pakket dat gaat over video on demand.

Dat is wat we hebben gedaan met Fetch doos en de integratie van Netflix in de doos Fetch.

Optus weigerde te zeggen of zijn Premier League aanbod zou worden verstrekt over de Fetch Optus tv-platform, of om de abonnementskosten te verduidelijken.

Ook in Nieuw-Zeeland, IPTV-aanbieder Coliseum won de uitzendrechten van de Premier League in juni 2013, waarbij ze af gevestigde betaal-TV provider Sky TV.

Telco Spark vervolgens kocht 50 procent van de Coliseum in december 2014 naar de Premier League uit te zenden door middel van joint venture Lightbox Sport vanaf medio 2015 voor een abonnement kosten van NZ $ 200 per seizoen.

“Dit partnerschap kijkt naar de overvolle online tv-markt te vereenvoudigen. Door onze krachten te bundelen, zullen we geven klanten een grotere breedte en diepte van keuze en een meer meeslepende kijkervaring”, aldus CEO Lightbox Kym Niblock.

Zowel Lightbox en Coliseum Sports Media geven al Kiwis grotere keuze hebben over hoe ze tv kijken online, en beide hebben de mogelijkheid om content van hoogwaardige kwaliteit te beveiligen bewezen – maar samen, zullen onze gecombineerde koopkracht ons een nog meer formidabele kracht in de markt.

Industrie analist Ovum op dinsdag vrijgegeven onderzoek zeggen dat bijna een vijfde van de betaal-tv-abonnementen wereldwijd worden nu verzorgd door telco’s. 177 miljoen pay-tv-aansluitingen werden in 2014 eigendom van of gecontroleerd door telco’s in 2015, een stijging van 140 miljoen, goed voor 19 procent van de totale wereldwijde betaaltelevisie klantenbestand.

Ovum heeft voorspeld-telco voorzien IPTV pay-tv-diensten te verhogen met een samengesteld jaarlijks groeipercentage van 4 procent tot 2020, tot ongeveer 210.400.000 klanten te bereiken.

“Het groeiende aandeel van de ‘traditionele’ tv-platforms binnen de telco tv basis weerspiegelt een recente verschuiving in de richting van een wereldwijde consolidatie van betaaltelevisie operaties, waarbij telco’s zijn voor een belangrijk deel het spelen”, aldus Ovum Consumer Telecoms principal analist Jonathan Doran.

Terwijl de vlaag van M & A-activiteit aantal telco tv-verbindingen via kabel en satelliet heeft gestimuleerd, is IPTV ook nog steeds, zowel autonoom als via een geleidelijke migratie van traditionele platformen. De keuze van de delivery technologieën is een strategische beslissing die zal variëren afhankelijk van de positie van elke operator binnen een bepaalde markt.

belangrijkste rivaal Optus ‘Telstra is ook het voorspellen van het verhogen van telco betrokkenheid in het medialandschap.

Telstra vorige maand lanceerde haar-video streaming apparaat Telstra TV om thuis breedband klanten toegang tot streaming services Netflix, Presto en Stan, alsmede catch-up diensten SBS on Demand, plus7 en 9Jumpin en Foxtel content.

Joe Pollard, chief marketing officer en group executive van Media, schetste de plannen Telstra om een ​​mediabedrijf te worden, evenals een telco.

“De volgende golf van media-ecosysteem verstoring komt van telco’s en mediabedrijven samen komen, ‘zei ze.

Ze beginnen te integreren, worden ingehaald door elkaar, dus wat we zien is de noodzaak van een world-class content with world-class distributiemechanismen – dat wil zeggen, de kracht van een groot netwerk – en de schaal naar de volgende te leveren golf van aandeelhouderswaarde. Dus wat we zien over de hele wereld is telco’s steeds mediabedrijven, en mediabedrijven steeds telco’s.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice