Singaporese startups krijgen de kans te krijgen over SG $ 162K in Azure credit

De Microsoft BizSpark-programma is uitgebreid in Singapore, het aanbieden van twee nieuwe functies aan het opstarten gemeenschap van het land.

De computer reus zei dat de uitbreiding omvat de lancering van BizSpark Residency, een programma dat startups huizen en BizSpark Plus, die SG $ 162.000 waard van Azure cloud services credit jaarlijks zal leveren aan de kwalificatie startups.

“Microsoft is vastbesloten om de groei van de lokale startup ecosysteem door het verstrekken van de nieuwste technologische hulpmiddelen, ondersteuning en zichtbaarheid in de markt om hen te helpen slagen”, directeur van ontwikkelaar ervaring en evangelisatie bij Microsoft Singapore Nobuhiro Ito gezegd.

“Sinds de lancering van Microsoft BizSpark, we hebben met de buurt in Singapore gewerkt om 1.300 startups, en sommigen van hen zijn gegaan om de wereld te be├»nvloeden met hun innovaties. Met de uitgebreide BizSpark-programma, hebben we nu een sterk verbeterde platform en ondersteuning systeem om te helpen meer lokale startups schaal hun bedrijven snel. ”

Degenen die in aanmerking komen voor de functie BizSpark Plus krijgt SG $ 13.500 ter waarde van Azure credits elke maand gedurende 12 maanden, waarbij de opstartprocedure te besteden op elk facet binnen de cloud service.

Die gebruik te maken van het BizSpark Residency programma zal zien hun startups ondergebracht bij One Marina Boulevard, de plaatselijke Microsoft Innovation Centre, het verkrijgen van 1200 vierkante voet van het werk de ruimte en wordt ondergedompeld in “een omgeving die innovatie bevordert”, met toegang tot technische professionals van Microsoft voor zakelijke begeleiding .

“Door deze, we hopen om te helpen groeien de ondernemingsgeest in Singapore en het bevorderen van een cultuur van innovatie voor de toekomst vernieuwers die de wereld met hun creaties kunnen veranderen ontketenen”, zegt Ito.

Microsoft zei dat de drie lokale startups – Kumo Pte, Grezzy en Apvera – de eerste om te gaan door middel van het programma, opererend vanuit het innovatiecentrum zal zijn.

BizSpark werd gelanceerd in Singapore in 2008, met Microsoft’s APAC software-industrie development manager Kirk Drage het vertellen van de website terug in 2011 dat de motivatie achter de lancering van de dienst was dat aspirant-ondernemers in de regio ontbrak de links naar de juiste middelen en partners.

“We proberen niet om de rol van de venture capitalist, maar de rol van het verstrekken van de software, ondersteuning en zichtbaarheid voor startups in staat stellen om te slagen te spelen,” Drage zei op het moment.

Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO

Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie training

Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle

Waarom de Chinese India’s Hike boodschapper hebben omgevormd tot een eenhoorn en wat WhatsApp kunnen leren

India ‘anti-koloniale’ om zijn economische nadeel: Marc Andreessen in onsamenhangend Twitter rant; LG Pay zal een no show op MWC: Rapport; Singtel krimpt nettowinst met SG $ 16m; Facebook terugtrekt Gratis Basics project in India, Samsung te voorzien de openbare veiligheid netwerk in Zuid-Korea

Wolk, Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO; Start-Ups, Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie opleiding; E-commerce; Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce strijd; Start-Ups ; Waarom de Chinese India’s Hike bode in een eenhoorn hebben getransformeerd en wat WhatsApp kunnen leren