Silent Circle neemt Skype, mobiele telco’s met versleutelde vaste lijn bellen

Going up tegen mobiele telecom giganten zoals Skype en Viber, heeft Silent Circle een wereldwijde versleutelde stem die dienst op de hielen van de lancering van de ‘surveillance-proof’ aangekondigd; blackphone.

Het bedrijf streeft naar verstoren de traditionele communicatie-diensten, of het nu tech bedrijven, telco’s of handset makers zijn. De lancering van de nieuwe dienst, het Global gecodeerde Calling Plan, waarschijnlijk van belang zijn voor de traditionele bedrijven te zijn als het wordt aangekondigd als “50 procent minder duur” en, natuurlijk, een beroep op de security-bewuste. Voor bedrijven en particulieren die hun communicatiegegevens privé te houden, kan de blackphone en gecodeerde plannen uiteindelijk het product van keuze – vooral omdat diensten zoals Skype nu bekend zijn; de bescherming ontberen, om gesprekken privé te houden.

Een nieuwe smartphone is binnenkort in de schappen te raken. Ontwikkeld door security experts waaronder die van Silent Circle, zeggen ze dat de persoonlijke levenssfeer in de hand van de gebruiker worden geplaatst – en de bewaking zal veel moeilijker worden gemaakt.

In een blogpost, de CEO van Silent Circle Mike Janke zei dat de firma “biedt een betere waarde en een veilige communicatie-ecosysteem voor bedrijven en particulieren op zoek naar privacy en veiligheid,” en Silent Circle is “net begonnen” op het verstoren van de industrie.

Details van het Global versleutelde Calling Plan zijn uitgebracht op donderdag. Evenals met inbegrip van alle drie de end-to-end versleutelde Silent Circle apps, een functie genaamd “Out Circle Calling” is waarschijnlijk het meest interessant voor bedrijven te zijn als het gaat dieper in op de Silent Phone app en maakt versleutelde Voice over Internet Protocol (VoIP ) oproepen worden gedaan naar vaste lijnen. Zodra een gebruiker inschrijft in de regeling ze een VoIP optie bellen zowel mobiele als publiek teweeggebracht geschakelde telefoonnetwerk (PSTN) lijnen.

Out Circle Calling begint bij $ 12,95 voor 100 minuten per maand evenals ongelimiteerd lid-naar-lid telefoongesprekken en teksten. Als je meer minuten nodig heeft kunt u zich aanmelden voor de maandelijkse 250 minuten tegen een prijs van $ 19,95 en $ 39,95 per maand voor 1000 minuten. De dienst is beschikbaar in 79 landen.

Silent Circle zegt dat de dienst wordt in veel meer regio’s worden aangeboden dan “niet-beveiligde concurrenten”, zoals Skype en Viber, en de nieuwe dienst zal waarschijnlijk een beroep doen op iedereen die een zekere mate van privacy verwacht.

Janke commentaar

De feiten zijn dat Out-Circle Calling zorgt voor een low-cost, een eigen alternatief voor de traditionele mobiel bellen plan dat iedereen van je buurman te reizen multinationale leidinggevenden kunnen gebruiken. De uitgebreide geografische bereik – in combinatie met de uitstekende gesprekskwaliteit en onovertroffen ingebouwde privacy kenmerken van Silent Phone – verder brengt Silent Circle in het helpen van individuen en bedrijven veilig te communiceren door de stad of over de hele wereld.

We willen niet 100 miljoen telefoons te verkopen, we willen gewoon eigenaar van de beveiligde onderneming en de prosumer markt. Het is een reis voor ons en zal tijd vergen, maar het is al gebeurt.

The Silent Phone app is beschikbaar op Android en iOS-apparaten, maar ook desktops met Windows.

In mei, Silent Circle aangekondigd, heeft verhoogd $ 30.000.000, in de financiering van versnelde groei vraagt ​​en om de vraag naar de privacy-gebaseerde blackphone voldoen.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid, FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; Veiligheid; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer