SF, US Craigslist overspoeld met bedrieglijke Scientology depressie begeleiding advertenties

In de VS, wordt Craigslist wordt overspoeld met honderden berichten die adviserende diensten reclame te maken voor depressie, angst en nog veel meer – maar de naamloze “non profit organisatie” het plaatsen van de advertenties is niet geregistreerd voor counseling.

De advertenties geplaatst door de dozijn in San Francisco, Houston, Philadelphia en elders niet zeggen dat het woord “Scientology” en “Dianetics” ergens op hen.

Alle advertenties hebben een Dianetics Hotline nummer voor contact, en vele bieden een adres voor de lokale Dianetics Foundation elke stad.

De advertenties die leiden tot lokale Dianetics Stichtingen uitzien alsof ze uit counselors, therapeuten, geestelijke gezondheid steungroepen, networking clubs, en zelfs detox-programma’s.

In San Francisco, tientallen van de advertenties zijn geplaatst op 1 oktober.

Update 2 oktober 14:20 PST: de website heeft geleerd dat de teller berichten op Craigslist in de VS zijn afkomstig van de entiteit Anoniem, op basis van onderzoek en discussie op dit Anonymous Activism thread. Ze hebben ook gepost een vermeende Scientology Kerk how-to documenteren over succesvolle geheime Craisgslist spamming.

Zoek San Francisco Craisglist in de sectie “gemeenschap” met de Dianetics Stichting telefoonnummer van een steekproef.

Een 30 september in San Francisco Financial District ad “Hulp voor mensen met angst” leest

Heeft u angst, stress of depressie? Kom naar onze groep. We hebben gratis workshops en lezingen en begeleiding beschikbaar. Bel (800) 801-3944 en vraag naar Dana.

Wij zijn een non-profit organisatie en we schelen. 701 Montgomery St San Francisco, CA 94111

De clandestiene Scientology advertentiekoppen in San Francisco bieden paniekaanvallen Relief, Depressie Assistance, een groep voor depressie, angst en stress; Hulp voor mensen met angst en Relatie Ondersteuning en klassen – en nog veel meer.

Alle boekingen leiden tot de Scientology Kerk.

De advertenties beweren te zijn van “een groep” of een “non-profit organisatie.

Het merendeel van de advertenties op wijzen dat de begeleiding en het bereik van hulp is gratis. Sommige van de advertenties beloven vrij leven coaches.

Als er iets bekend is over de klassieke persoonlijke uitdagingen in de Bay Area opstarten, technologie en hacking arena’s, is het dat techneuten zijn acuut gevoelig voor depressie en angst – en dat de boot-strappers kan meestal niet veroorloven ziektekostenverzekering.

Veelbelovende gratis psychische hulp voor depressie en angst (met begeleiding) gunstig prooien op de Bay Area’s tech bevolking, van wie velen zich niet kunnen veroorloven een psychiater of medicijnen.

: Tech’s relatie met depressie, zelfmoord en Asperger

De aas-and-switch Craigslist advertenties kunnen niet specifiek te richten op tech professionals, maar aanleg van de bevolking in de richting van depressie en angst is zeker kwetsbaarder dan de meeste misleidende marketing Scientology.

Iemand heeft stiekeme advertenties Scientology opgemerkt en in de afgelopen dagen zijn het plaatsen van prank advertenties die erop wijzen dat Scientology is achter de geestelijke begeleiding advertentiecampagne.

De grap advertenties hebben duidelijke koppen zoals San Francisco “Heb je denkbeeldige vrienden” Zijn ze van andere planeten?

Een anti-Dianetics kop zegt: “Vrije life coaches zijn de moeite waard elke cent die u besteedt aan hen!” En een overzicht van de verschillende telefoonnummers en adressen voor Dianetics stichtingen die zijn gebruikt als contactgegevens in de problematische Craigslist advertenties.

Wolk, Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO, Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

De concentratie van de misleidende advertenties is in de San Francisco Bay Area, en lijken te zijn begonnen rond 27 september.

overigens ook de technologie en het opstarten van hubs – Twee andere grote doelen hebben Austin en Houston, Texas geweest.

Sommige response advertenties voor Austin Craigslist zijn zeer direct waarschuwingen geweest. Met behulp van dezelfde kop als een van de verhulde Scientology advertenties, een waarschuwing staten

Wist u dat deze advertentie is een van de meer dan 100 advertenties momenteel geplaatst door Scientology op dit forum? Deze advertenties beloven om al uw problemen op te lossen, of ze zijn: depressie, stress, angst, relaties, gescheiden, eigenwaarde, angst, etc ….. maar ze nooit herkennen wie ze zijn, of wat hun professionele geloofsbrieven zijn.

Wat u moet weten is dit – deze advertenties worden geplaatst door Scientology mensen die elke professionele referenties voor begeleiding ontbreekt.

(…) Pas op voor hen – alle advertenties met de volgende telefoonnummers: (512) 474-6631 en (512) 626-0588 (soms verkeerd getypt als: (512) 6260588).

Business Insider meldde gisteren dat lastig postings de Craigslist advertenties uitje Scientology vandaan komen hacktivist entiteit Anonymous, maar tot nu toe geen van de respons advertenties staat die Anonymous is direct met de eer.

Een paar van de geheime Austin Craigslist advertenties van Dianetics vordering iets niet gezien in de San Francisco Scientology advertenties, “ontgiftingsprogramma Nu worden geleverd.”

Veel van de Scientology advertenties in gerichte steden in de VS hebben soortgelijke mistypings in de plaatselijke Dianetics Foundation telefoonnummer opgenomen op de advertenties.

Op Houston Craigslist momenteel ongeveer 100 van de Scientology advertenties blijven.

De stiekeme Houston Craigslist Dianetics Foundation advertenties bieden dezelfde als San Francisco – paniekaanval opluchting, depressie begeleiding – voor zo ver terug als begin september, en blijven tot op heden.

Alleen voor vijf dagen in september (23-28) heeft de Dianetics Houston Craigslist advertenties te identificeren dat de boekingen waren eigenlijk voor Scientology.

Wet- en regelgeving rond reclame als een therapeut zijn streng als het gaat om misleidende een lezer. In Californië psychotherapeut – onder licentie of zonder licentie. – Moet “… te vermijden elke vorm van reclame die is, of redelijkerwijs kan worden uitgelegd als vals, frauduleuze, misleidende of bedrieglijke Het weglaten van belangrijke informatie, evenals de opname van bepaalde woorden en zinnen, kan een advertentie onjuiste, misleidende of bedrieglijke maken. ”

Maar de Scientology advertenties beweren niet te zijn van psychotherapeuten of aanbieding psychotherapie.

De Scientology-advertenties ook niet beweren dat geaccrediteerde begeleiding bieden – net counseling.

Als ze dat deden, zouden ze onder de Amerikaanse Mental Health Counselors Association (AMHCA) reclameregels en de Code of Ethics, die staat vallen

Geestelijke gezondheid counselors reclame voor de volgende: hoogste begeleiding gerelateerde graden, het type en het niveau van certificering of licentie, en het type en / of omschrijving van de diensten of andere relevante informatie met betrekking tot gebieden van klinische competentie.

Deze verklaringen zullen niet vals, onjuist, misleidend, of uit hun context zijn.

De Craigslist Gebruiksvoorwaarden verbieden “False of frauduleuze inhoud ‘, maar het valt nog te bezien of de verkapte Scientology advertenties aanbieden van de geestelijke gezondheidszorg in dat gebied zou vallen.

Net als met alles – misschien vooral als Xenu is betrokken – dit is zeker een voorbeeld van ‘koper beware. ”

Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro