Seagate Q4 een allegaartje als winst dips

Seagate leverde een gemengde zak voor het vierde kwartaal, als de harde schijf storage provider nauwelijks voldaan ramingen van inkomsten.

Het bedrijf meldde het vierde kwartaal van $ 320.000.000, of $ 0,95 per aandeel, op een omzet van $ 3,3 miljard dollar. Dat is neer van $ 348.000.000 in dezelfde periode vorig jaar.

De aangepaste winst voor het kwartaal bedroeg $ 370.000.000 of $ 1,10 per aandeel.

Wall Street had verwacht Seagate niet-GAAP winst van $ 1,09 per aandeel op een omzet van $ 3330000000 melden.

Seagate CEO Steve Luczo weerspiegeld op kwartaal en het fiscale jaar in voorbereide opmerkingen

De verschuivende dynamiek van de informatietechnologie markt verstoren van de traditionele storage-industrie in zinvolle manieren en blijven om meer kansen te creëren voor Seagate. Als we zijn van plan om onze volgende fiscale jaar, blijven we ons gericht op het investeren in onze opslag technologisch product portfolio van hoge kwaliteit storage producten en oplossingen te leveren voor onze klanten, maar ook blijven op lange termijn waarde voor onze aandeelhouders te creëren.

Seagate heeft de inspanningen in de afgelopen maanden om zijn enterprise-class PCIe flash aanbod met de acquisitie van Avago Technologies boost voor $ 450.000.000 gemaakt. Het bedrijf is ook in opmars in het toezicht op en video analytics markt, alsook met zijn cloud-gebaseerde applicaties.

Luczo zei Seagate zal strategische investeringen blijven voor zijn technologie portfolio om hogere capaciteit en energie efficiënte opslag oplossingen te leveren.

NetApp introduceert mid-tier systeem voor data meren, partners met Zaloni

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip

Dell Technologies berichten Q2 resultaten; Box verslaat marktverwachtingen voor Q2; Salesforce Q2 beats schattingen, aandelen vallen op lichte Q3 begeleiding; Pure Flash slaat Q2 schattingen, ziet grote opbrengst winsten; Splunk, Autodesk, Brocade rapport sterke kwartalen; Intuit rapporteert sterke Q4, aandelen slip op zachte begeleiding; HP’s Q3 verslaat schattingen, maar de PC, printer ellende voort te zetten; Werkdag berichten opnemen per kwartaal de omzet voor Q2

Opslag; NetApp introduceert mid-tier systeem voor data meren, partners met Zaloni, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren; opslag; Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip