SCO-bestanden pak in Linux-gebruik court

De Nevada rechtbank waar SCO Group een rechtszaak heeft aangespannen tegen de Amerikaanse retailer AutoZone kon zich theoretisch worden onderworpen aan een gerechtelijke procedure, omdat de rechter het gebruik van Linux op zijn website uit te voeren. SCO klaagt AutoZone en DaimlerChrysler in het kader van haar stelling dat haar Unix intellectuele eigendom is opgenomen in Linux.

SCO, die een betwiste bedrag van Unix intellectuele eigendom bezit en beweert dat een deel van de code is onjuist gebruikt in Linux, dreigde in november tot en Linux-gebruikers klagen, hoewel het een zelf opgelegde deadline half februari tot dergelijke rechtszaken bestand gemist. Op maandag, SCO chief executive Darl McBride zei dat het bedrijf van plan was op de aankondiging van twee juridische targets kort voor de bekendmaking van haar financiële resultaten voor het eerste kwartaal van het boekjaar 2004. Op woensdag kondigde het bedrijf de AutoZone en DaimlerChrysler rechtszaken.

Volgens Internet services bedrijf Netcraft, het US District Court, District of Nevada’s Web site is met behulp van Linux met een Lotus Domino-database sinds November 2002 – nadat deze omgeschakeld van Windows NT4.

rechtszaak SCO’s, ingediend bij dezelfde rechtbank verzoeken een voorlopige voorziening tegen verder gebruik of kopiëren van enig deel van auteursrechtelijk beschermd materiaal SCO AutoZone en vraagt ​​ook schade als gevolg van de inbreuk AutoZone in een bedrag dat moet worden bewezen tijdens het proces.

De officiële websites van het Witte Huis en het Federal Bureau of Investigation worden ook gevoed door de open-source besturingssysteem, volgens Netcraft.

Brazilië en het Verenigd Koninkrijk tekenen tech innovatie overeenkomst

Blockchain-as-a-service goedgekeurd voor gebruik in heel Britse regering

Uit deze cijfers blijkt cybercrime is een veel grotere bedreiging dan iemand dacht voorheen

Internet of Things security is vreselijk: Hier is wat je moet doen om jezelf te beschermen

Innovatie, Brazilië en het Verenigd Koninkrijk tekenen tech innovatie overeenkomst; Government: UK, Blockchain-as-a-service goedgekeurd voor gebruik in heel de Britse overheid, veiligheid, deze cijfers blijkt cybercrime is een veel grotere bedreiging dan iemand gedacht tevoren, Beveiliging, Internet of Things security is vreselijk: Hier is wat je moet doen om jezelf te beschermen