SAP verwerft VMS provider Fieldglass

SAP kondigde woensdag zijn plannen om de VMS-solution provider te verwerven Fieldglass, een beweging die SAP zei versterkt; cloud portfolio, met een bedrijf dat de sweet spot tussen Ariba en SuccessFactors raakt, biedt bedrijven een end-to-end oplossing voor het totale workforce management .

Fieldglass ‘VMS stelt bedrijven in staat om hun voorwaardelijke workforce management en inkoop programma’s te automatiseren, met als doel het helpen van bedrijven te krijgen inzicht in complexe diensten te besteden, de kwaliteit te verbeteren werknemer, af te dwingen bedrijven en externe compliance en realiseert een grotere voorwaardelijke workforce programma efficiëntie.

Volgens een mededeling van SAP, de snel groeiende contingent workforce management veld is een $ 3300000000000 markt, omdat bedrijven te verplaatsen naar meer variabele operationele modellen die hen in staat om hun infrastructuur, talent en de expertise te schalen.

De overname van Fieldglass zorgt voor een dwingende voordelen voor SAP-klanten als zij toegang tot, aan te trekken en te beheren talent via de genetwerkte economie “, aldus Bill McDermott en Jim Hagemann Snabe, co-CEO’s en leden van de Executive Board van SAP AG, in een gezamenlijke verklaring . “Deze stap bevestigt SAP als de onbetwiste leider van de geïntegreerde human resources en aanbestedingen in de cloud voor bedrijven van alle groottes en industrieën.

 SAP dekking

Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

SAP, Adobe kondigen e-commerce, digitale marketing reseller overeenkomst; SAP is van plan om alle datacenters van hernieuwbare elektriciteit macht; nieuwe cloud-strategie van SAP omvat app markt, nieuwe tarievenstelsel

Wolk, Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO, Cloud, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE winkelhaken zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid