SAP HANA schetst updates

SAP op dinsdag gestart met updates om haar HANA platform dat beter application programming interface technologie en verbeteringen te voorzien en crunch big data workloads bevatten.

Het nieuws, gedetailleerd bij SAP’s TechEd & d-code-conferentie in Las Vegas, is gericht op het gemakkelijker maken om aan boord van klanten om de HANA platform of on-premise of in de cloud te maken. Voor de goede orde, SAP lanceerde ook een reeks gratis technische evaluaties, het proces aanbiedingen, vereenvoudigde licenties en onderhoud waiver promoties om bedrijven te verleiden om zijn platform en database proberen.

Volgens SAP HANA haar service pack 9 bevat de volgende

Als voor de HANA Cloud Platform, het bedrijf gericht op gemakkelijker inzet van mobiele apps en diensten, integratie met Samsung draagbare apparaten en data synchronisatie en push notificatie API’s.

Op de API voorkant, SAP kondigde ook de beta van haar API Management Technology, een wolk editie ontworpen om het gemakkelijker maken om nieuwe toepassingen te ontwikkelen. Het aanbod is gebouwd op Apigee technologie.

Meer

Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Multi-tenancy om het gemakkelijker te maken te voorzien en beheren van meerdere database-workloads in een hybride omgeving;. Dynamische tiering om grote datasets te beheren;. Data-integratie en de kwaliteit instrumenten;. Streaming data voor real time analytics;. Functies voor Hadoop zo SAP HANA rechtstreeks toegang tot big data workloads.

SAP verhoogt cloud verkoop vooruitzichten, snijdt winst, IBM, SAP onthullen partnerschap te versnellen enterprise cloud-adoptie

Wolk, Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO, Cloud, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE winkelhaken zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid