SAP BusinessOne v Microsoft: SAP wint voor VARs

Op dag twee van SAP beïnvloeder top, hadden we een kans om een ​​diepe duik te nemen in wat SAP definieert als de kleine en middelgrote bedrijven producten en diensten. De lijn bestaat uit BusinessOne, Business ByDesign en Business All-In-One. Elke kamer is ontworpen om verschillende marktsegmenten aan te pakken, maar met het potentieel voor het verstrekken van klanten met een oplossing voor de hele levenscyclus van het bedrijfsleven. Ik heb al eerder besproken ByDesign en op dit moment, is er zeer weinig nieuws toe te voegen. Bij deze gelegenheid, BusinessOne was iets van een openbaring.

Mijn ervaring met BusinessOne is van een oplossing die relatief stagnerende was in de markt, van minder dan concurrerende functionaliteit en die lijden aan problemen met de prestaties. Dat was twee jaar geleden. Vandaag de dag wordt het product verbeterd vanuit elke hoek. Performance werd versterkt met aanzienlijk, de kwaliteit is verbeterd, maar het belangrijkste, slimme VAR’s hebben bedacht de huidige iteratie biedt een echt alternatief voor Microsoft-producten. Korey Lind, CEO van NJ gebaseerd ThirdWave Business Systems die zowel Microsft en SAP-producten biedt aangeboden dit perspectief

Al mijn passie is met SAP. Ze hebben een actief programma ter ondersteuning. Ter vergelijking, het is drie jaar geleden dat ik hoorde van Microsoft waarvan ik denk dat ziet mij als gewoon een profit center. Vanuit het oogpunt van de klant, de perceptie is nu upgraden Microsoft is complexer. Het lijkt mij dat de klanten worden steeds meer gefrustreerd. Wie niet kijken naar Microsoft-infrastructuur als onderdeel van hun upgrade evaluatie zal worden van een koude verrassing.

Vroeg uit te werken, Lind toegevoegd:.. “In een implementatie, het upgraden van Microsoft vereist gaan door 175 schermen Wij vinden dat BusinessOne is veel sneller – meestal een dag of minder Dit alles draagt ​​bij tot een lagere TCO Een typische ‘power. ‘stijl gebruiker op BusinessOne betaalt $ 2975. Het equivalent van Microsoft aanbod kost $ 3.800. ”

Zelfs zo, Lind waarschuwt dat het krijgen van op de hoogte van BusinessOne vergt een aanzienlijke investering. “Er zijn altijd vier manieren om dingen te doen en het is belangrijk om te leren welk scenario het beste werkt Je moet de tijd in te zetten om de klant de beste oplossing te bieden . ‘

Gevraagd naar de typische klant profiel te identificeren, Lind zegt dat ze vindt het best past komt uit de distributie stijl bedrijven die legacy Unix en home grown-systemen in plaats van de QuickBooks / Intuit Upgrader hebben.

Dit alles klinkt goed, maar SAP heeft een lange weg te gaan. Zelfs met 1.100 VAR’s in 40 landen, is het nog maar net voorbij de 20.000 klantniveau na vijf jaar op de markt. Wat is het verschil is dat SAP is in opkomst als een merk leider die het imago dat veel potentiële klanten in het MKB de ruimte zouden uitsluiten ‘enige grote ticket “heeft afgeworpen. Laatste woord Lind: “SAP’s merk is erg belangrijk Het maakt een verschil, maar wordt ondersteund door een concurrerend product..”

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle, Data Centers, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen