SAP ANZ COO naar cloud te leveren aan kleine en middelgrote ondernemingen met GPO bedrijf

SAP Australië en Nieuw-Zeeland is gebleken dat Greg Miller zijn onlangs aangekondigde Global Partner Operations (GPO) organisatie, voorheen bekend als Ecosystem en kanalen zal leiden.

Het nemen van de positie van de GPO general manager, Miller – die momenteel chief operating officer van SAP ANZ – die verantwoordelijk is voor het versnellen van cloud van het bedrijf en in-memory database-platform, SAP HANA zal zijn. De GPO organisatie zal ook het beheer van SAP Business One set toepassingen voor kleine bedrijven, SAP OEM-business, en andere strategische partnerships.

“Kleine en middelgrote bedrijven zijn motoren van de economische groei, innovatie en het scheppen van banen, en vertegenwoordigen meer dan 95 procent van alle bedrijven over de hele wereld”, zegt Miller, commentaar op zijn nieuwe functie.

SAP en haar partners hebben een beslissende kans om de technologieën Australische en Nieuw-Zeelandse MKB nodig om te concurreren en te nemen marktaandeel te leveren. We zijn van plan om continu aanvullende oplossingen van SAP en via onze partner ecosysteem om de volgende generatie bedrijven in staat te stellen te concurreren en te winnen.

Miller vervangt Beth Ryan, die van SAP als algemeen directeur, ecosysteem en kanalen, SAP ANZ ontslag om een ​​sabbatical te nemen, effectieve 13 juni Ryan was verantwoordelijk voor de groei van SAP’s partner-ecosysteem in Australië en Nieuw-Zeeland tijdens haar tijd met de organisatie, het verstrekken van een fundament voor GPO.

“In de afgelopen twee jaar heeft SAP Australië en Nieuw-Zeeland geworven en mogelijk meer partners in technologieën, zoals mobiele, cloud, in-memory, analytics, en applicaties”, zegt Andrew Barkla, president en managing director van SAP ANZ.

benoeming Greg Miller’s zullen ervoor zorgen dat we onze koers voort te zetten als een open innovator en nauwer samen te werken met ons ecosysteem om organisaties beter te dienen omdat ze de overgang naar de cloud.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie