SAP, Adobe kondigen e-commerce, digitale marketing reseller-overeenkomst

SAP en Adobe op dinsdag aangekondigd een wereldwijde reseller-overeenkomst te helpen zakelijke klanten gegevens over de verschillende marketing kanalen beter te analyseren en te leveren “meer relevante, contextuele ervaringen van klanten” om de verkoop te rijden.

SAP zal doorverkopen Adobe Marketing Cloud met zijn HANA platform en de hybris e-commerce suite, het verkregen; in juni. Beide bedrijven zullen investeren marketing, verkoop en ontwikkeling van middelen in het partnerschap.

“Samen, de Adobe Marketing Cloud en de SAP HANA-platform stelt bedrijven in staat om klanten te betrekken in real-time gepersonaliseerde ervaringen over marketing kanalen, en tot massale data en bedrijfsprocessen in real-time te analyseren, opgraven ongekende zakelijke kansen,” Vishal Sikka, een SAP bestuurslid, zei in een verklaring.

Eerder deze maand; SAP schetste de nieuwe cloud-strategie, voor het leveren van applicaties aan zakelijke klanten, alsmede startups en het MKB. SAP HANA cloud-platform is gebaseerd op het vlaggenschip in-memory data-technologie van het bedrijf.

Functionarissen van het bedrijf zei dat de integratie tussen de hybris e-commerce suite en de; versterkte Adobe Marketing Cloud, zal marketeers in staat stellen om klanten winkelen ervaringen van merk betrokkenheid en marketing om “immersive omni-channel” winkelen ervaringen personaliseren.

“In deze nieuwe wereld, een sterke brug tussen de werelden van de GMO en CIO is een strategische noodzaak”, zegt Brad Rencher, senior vice president en general manager van Adobe Digital Marketing Business.

Een recent Forrester Research onderzoek blijkt dat, meer dan de helft van de chief marketing officers, nu hun relaties met CIO’s ook hier bekijken “essentiĆ«le,” op van slechts 30 procent in 2011.

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

PayPal breidt samenwerking met MasterCard

Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en vrije stem, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen; MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, E-Commerce; PayPal breidt samenwerking met MasterCard