Samsung zei te kopen van de Duitse OLED maker Novaled

Getest op een Samsung Galaxy Note II met Android 4.1.2, kan een aanvaller lock-scherm van het apparaat te omzeilen, zij het tijdelijk, voor toegang tot functies en weergave van gegevens op het apparaat.

Samsung is naar verluidt in het proces van het proberen om Novaled, een Duitse producent OLED-scherm te verwerven, volgens mulitiple rapporten deze week.

; Can Gorilla Glass geven laptops een lift?

Het Seoul gevestigde bedrijf heeft nog niet publiekelijk commentaar op de zaak, en de financiële voorwaarden van de deal zijn nog niet onthuld.

Echter, zowel de Wall Street Journal en Bloomberg stelde, op basis van anonieme bronnen, dat het prijskaartje is ofwel dicht bij of ergens net boven de $ 200 miljoen.

Novaled produceert displays voor “massa-geproduceerde apparaten” – met name platte beeldschermen, solid-state lighting en dunne-film fotovoltaïsche technologieën.

Dat vertaalt zich voornamelijk naar smartphones en televisies, zo moet zijn recht tot steegje Samsung’s voor een verscheidenheid aan producten in haar portfolio uitgebreid.

De gemelde aankoop van Novaled kon een leegte bij Samsung te vullen.

De Galaxy smartphone maker afgeworpen zijn Nederlandse filiaal en weergave-eenheid Liquavista afgelopen mei, in een verkoop aan Amazon.

Touting een “vereenvoudigde LCD-achtige productieproces,” Liquavista ontwikkelt schermen die overweg kan met “alle lichtomstandigheden ‘voor mobiele apparaten zoals e-readers, smartphones, GPS-apparaten, draagbare mediaspelers en camera’s.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië