Samsung te besteden $ 153M aan de lokale software talent te ontwikkelen

Samsung is van plan om te investeren ₩ 170.000.000.000 (US $ 153.000.000) te helpen bij de ontwikkeling van de lokale software talent pool.

Yonhap News Agency meldde woensdag de Zuid-Koreaanse elektronica gigant zal besteden dat bedrag in de loop van vijf jaar tot software engineers te trainen. Het zal ook meer dan 2.000 van dergelijke ingenieurs huren ieder jaar tot en met 2017, dat is een stijging van bijna 30 procent ten opzichte van het gemiddelde van de afgelopen jaren, het toegevoegd.

“De plannen zullen helpen groeien van de lokale software-industrie, en is in lijn met druk van de overheid voor een creatieve economie”, aldus een niet nader genoemde bedrijf officieel in het rapport.

Het rapport merkte ook Samsung had eerder dit jaar kondigde een nieuw aanwervingsbeleid in dat het zou inhuren liberal arts degree houders en train ze als software engineers.

Het bedrijf had eerder deze week onthulde haar plannen om; investeren in totaal 1500000000000 ₩ (US $ 1340000000) in de komende 10 jaar, om een ​​nieuwe basis te leggen voor Zuid-Korea om octrooien in de volgende generatie technologieën te ontwikkelen.

Zuckerberg onder vuur: ‘Facebook verkeerd om beroemde Vietnam pic van napalm kind censureren’

MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociale commentaar

British Airways passagiers geconfronteerd met chaos als gevolg van IT-uitval

Tech industrie; Zuckerberg onder vuur: ‘Facebook verkeerd om beroemde Vietnam pic van napalm kind censureren; Big Data Analytics; MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen; After Hours, Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociale commentaar; tech industrie, British Airways passagiers geconfronteerd met chaos als gevolg van IT-uitval