Samsung lanceert Galaxy S5, Gear 2, Gear Fit SDK kits voor ontwikkelaars

Samsung heeft Software Development Kits (SDK) uitgebracht voor de Galaxy S5 en Samsung Gear 2.

Spreken op het Mobile World Congress 2014 in Barcelona, ​​Spanje, Dr. WP Hong, president en hoofd van Samsung Electronics Media Solutions Center zei dat de de tech-reus heeft negen SDK te bieden op dit moment, waarvan drie die nieuw zijn. Upgraded Mobile, multiscreen en Multiscreen spel SDK’s zijn nu beschikbaar, met inbegrip van een verbeterde versie van de Samsung Mobile SDK 1.5 met de vinger scantechnologie, motion-detectie functie en multi-screen functies voor het ontwikkelen van apps die gelijktijdig kunnen werken op tv en mobiele apparaten.

Een SDK voor de Samsung Gear 2 gebaseerd op het open source platform Tizen is ook vrijgegeven. Bent u geïnteresseerd in de Gear SDK zijn, heeft u toegang tot API’s Motion hebben, IRLED API, Sensor API’s, Camera API’s en contextgebonden API’s, zoals de browsergeschiedenis.

Deze website Review: Gebogen SmartWatch met een fitness gebogen

Daarnaast is een development kit voor de Gear Fit is ook beschikbaar voor gebruik door Samsung ontwikkelaars, foreshowing de ontwikkelingsmogelijkheden wearable apps.

Dit sluit aan bij de aankondiging van de S Heath 3.0 platform, dat de Samsung executive zegt dat is ontworpen om “een ecosysteem die uiteindelijk zal gebruikers te voorzien van een geïntegreerde en meer uitgebreid overzicht van hun welzijn vast te stellen.”

De S gezondheid platform biedt activiteiten bijhouden via sensoren – zowel Samsung-apparaten, alsmede van ontwikkelaar producten, en een nieuwe cloud-dienst die kan opslaan en brede sets van gezondheidsgerelateerde gegevens te integreren – het verwerken van informatie voor het weergeven van het op de mobiele van een gebruiker apparaat. Als een gebruiker toestemmingen en opteert-in kunnen ontwikkelaars toegang krijgen tot de gebruikers data en aangesloten sensoren.

Smartphones voor senioren, tablets en mobiele telefoons in overvloed – dit jaar Mobile World Congress heeft gekregen uit om een ​​brandende start.

De Samsung executive zei dat de gezondheid tracking en controle is een belangrijk facet van de mobiele technologie van vandaag, en haalde een onderzoek dat 32 procent van de mobiele gebruikers met behulp van fitness-apps al doet vermoeden, 31 procent van de tablet gebruikers opzoeken gezondheidsgerelateerde informatie, en 25 procent van de smartphone-gebruikers bijhouden gezondheid, lichaamsbeweging en een dieet met behulp van hun apparaten.

Hong zei

“Samsung zal blijven om meer uitgebreide SDK’s voor onze mobiele apparaten en onderhouden van samenwerkingsverbanden met ontwikkelingspartners om unieke en ongekende inhoud en diensten aan onze klanten te presenteren.”

De SDK details zijn hieronder, en de kits zal vandaag de dag beschikbaar zijn op de website van Samsung.

4G werkt slechts de helft van de tijd in Brazilië

MWC in beeld: De top smartphones, wearables en tablets

Data privacy, vertrouwen en nieuwe diensten: Waarom het gewoon zou kunnen gaan over kleine data

MWC, 4G, 5G. OMG: Wanneer uw smartphone rotsen, maar je netwerk zuigt

Samsung lanceert Galaxy S7, S7 edge: Is het de moeite waard een upgrade; Lenovo lanceert tablet gericht op zakelijke gebruikers, HP onthult de Elite x3, een business-class Windows 10 phablet; nieuwste high-end Ubuntu telefoon zal wereldwijd beschikbaar zijn; LG G5? vs Samsung Galaxy S7:? Wat is het nieuwe vlaggenschip van Android-smartphone; Huawei onthult nieuwe MateBook 2-in-1 PC; Samsung’s Gear 360: Kan zij virtual reality een bedrijf hoek; Cisco Courts Service mobiele netwerk providers met nieuw management platform? ; Als alle smartphones zijn identiek en bijna gratis, alleen gebruik van diensten kwestie; Mobile World Congress

Mobiliteit; 4G werkt slechts de helft van de tijd in Brazilië, hardware; MWC in beeld: De top smartphones, wearables, en tabletten, veiligheid, data privacy, vertrouwen en nieuwe diensten: Waarom het gewoon zou kunnen gaan over kleine gegevens; mobiliteit; MWC, 4G, 5G. OMG: Wanneer uw smartphone rotsen, maar je netwerk zuigt

Mobile World Congress 2016