Samsung aan werknemers ziek compensatie van het werken in planten

Samsung Electronics heeft beloofd om “adequate compensatie” voor werknemers die schijnbaar overleden aan of ontwikkeld leukemie van het werken aan halfgeleider fabrieken van de smartphone-maker bieden.

De verhuizing betekent dat het heeft Alle gerelateerde rechtszaken gedaald en eindigde jaar van het ontkennen van verantwoordelijkheid voor de dood van een aantal medewerkers die kanker ontwikkelden terwijl het werken op Samsung’s chip productielocaties.

“We voelen ons kapot … Samsung heeft pijn en moeilijkheden van de slachtoffers en hun familie verwaarloosd. Wij bieden onze oprechte excuses aan hen voor niet eerder het oplossen van het probleem”, Samsung Electronics ‘co-CEO en vice-voorzitter, Kwon Oh-hyun, vertelde lokale verslaggevers op een persconferentie woensdag in Seoul.

Werknemers gecontracteerd leukemie en andere ongeneeslijke ziekten en een aantal stierf. Hun toewijding heeft geholpen Samsung om te worden wat het nu is, “zei Kwon.” We zullen een passende vergoeding te maken aan werknemers die leed en stierf aan het werk gerelateerde ziekten, werken voor Samsung Electronics ‘fabrieken.

De consumentenelektronica dochteronderneming financiƫle melkkoe van de groep, bijdrage van meer dan 75 procent van de totale winst en omzet van Samsung in 2013. De business unit heeft zijn zakelijke smartphone, evenals geheugenchips en televisies.

Samsung’s nieuwste smartphone kan enorm behouden hetzelfde ontwerp als zijn voorganger, maar het packs in een groot deel van de nieuwe functies en verbeterde technologieĆ«n. Hier is hoe het eruit ziet.

Volgens de lokale lobbygroep Supporters voor de gezondheid en rechten van mensen in de halfgeleiderindustrie (SLIJPSEL), had ten minste 26 werknemers van Samsung bloedkanker ontwikkeld, in het bijzonder leukemie en lymfoom, en van deze 10 was overleden.

Het eerste geval ontstond in 2007 toen Hwang Yu-mi, die was werkzaam bij het Gi-Heung-fabriek in oktober 2003 werd met leukemie gediagnosticeerd in 2005. Ze stierf in maart 2007 op 23-jarige leeftijd.

Families van de getroffen werknemers had Samsung genomen om tevergeefs de rechter in de afgelopen zeven jaar met eisen tot schadevergoeding. Twee families hadden een schadevergoeding pak won in 2011, maar Samsung diende een hoger beroep tegen de uitspraak.

Woensdag ommekeer komt niet als een Samsung voorzitter Lee Kun-hee in het ziekenhuis blijft na het lijden van een hartaanval eerder deze week.

Volgens de Koreaanse smartphone maker, was het al meer dan US $ 90.000.000 sinds 2011 om de arbeidsomstandigheden bij de productie-installaties te verbeteren.

Lokale politicus Sim Sang-jung, die is een vertegenwoordiger van kleine oppositie Justice Party, onlangs zei dat ze een voorstel voor een wetsvoorstel om Samsung te duwen om zich te verontschuldigen en te compenseren getroffen werknemers.

IDC prognoses zetten; Samsung’s wereldwijde smartphone-zending op 85 miljoen in het eerste kwartaal van 2014, waardoor de totale markt die 281.500.000 stuks geklokt. Tweede geplaatste Apple verscheept 43,7 miljoen.

Intel lanceert 7de generatie processors 4K UHD duwen om de massa’s

Visie en neurale netwerken te rijden vraag naar krachtigere chips

Nvidia lanceert virtuele GPU monitoring, analytics

Processors; Intel lanceert 7de generatie processors 4K UHD duwen om de massa’s, processors, Visie en neurale netwerken te rijden vraag naar krachtigere chips; Data Centers; Nvidia lanceert virtuele GPU bewaking, analyse, hardware, AMD slaat terug tegen Intel dominantie met Zen

AMD slaat terug tegen Intel dominantie met Zen