Salesforce een nieuwe focus van business strategie ongeveer zes industrieën

Salesforce.com heeft woensdag aangekondigd dat het een heroriëntering van haar verkoopstrategie ongeveer zes sectoren – financiële diensten / verzekeringen, gezondheidszorg / life sciences, producten retail / consument, communicatie / media, de publieke sector en automotive / fabricage – met een focus op het leveren van een suite van sociale, mobiele en verbonden cloud-oplossingen die het zal denkt beter die industrieën in staat om verbinding te maken met klanten.

Salesforce zei dat zijn strategie omvat de bouw van een team van experts uit de industrie, de ontwikkeling van een ecosysteem van preferred partners en het creëren van oplossingen die gebruik maken van de onderneming Salesforce1 platform om de grote uitdagingen voor elke sector aan te pakken.

Hoewel de missie van elke bedrijfstak is getweaked rond specifieke behoeften van de klant, een overkoepelend thema heerst overal – customer engagement.

Keith Block, president en vice-voorzitter van Salesforce.com, zei in een verklaring

Als we kijken om te groeien tot $ 10 miljard, en daarbuiten, onze nieuwe industrieën strategie is een enorme kans voor salesforce.com om onze footprint binnen de bestaande klanten uit te breiden en het bereiken van nieuwe zakelijke klanten. Bedrijven in alle bedrijfstakken wenden zich tot salesforce.com om hen te helpen transformeren van hun business modellen en verbinden met hun klanten op nieuwe manieren.

Zoals voor het A-team van experts uit de industrie, de CRM-reus heeft genoemd Andy Baer, ​​de voormalige CIO voor Comcast Cable, als hoofd van de communicatie; Shelley Bransten, voormalig vice-president van CRM marketing voor Gap, als hoofd van de retail en consumentenproducten; Patrick Pelata, voormalig COO van Renault, als hoofd van automotive en Todd Pierce, voormalig CIO bij Genentech, als hoofd van de gezondheidszorg en life sciences.

 dekking

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Het is nu over het omgaan met mensen: Salesforce; General Colin Powell sluit zich aan bij Salesforce.com boord; Salesforce.com slaat Q4 targets, eindigde FY2014 met $ 4.07B in ontvangsten; Salesforce Exact Target verwerven: Ik verklaar je ‘Marketing Cloud

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie