Rimini Street verhuist naar SAP HANA te ondersteunen

Rimini Street, welke derde partij ondersteuning biedt voor SAP en Oracle-toepassingen, zei dat het zal diensten te lanceren naar SAP HANA Database gerelateerde componenten te dekken.

SAP is kick-off van de Sapphire klant powwow op deze week. Rimini, die is duelleren met Oracle in de rechtbank, de verhuizing benadrukt hoe de externe leverancier support up kunnen verplaatsen naar de nieuwste toepassingen.

Volgens Rimini, de SAP support bedrijf had 30 procent de omzet voor het jaar eindigend op 31 maart in Rimini beschikt over ondersteunende diensten voor 12 SAP en Oracle-productlijnen.

Meer: Rimini Street Q1 omzet gestegen met 37 procent op een sterke internationale groei | Q & A: Rimini Street CEO Seth Ravin | Oracle bekroond met $ 50M schadevergoeding tegen Rimini Street | Oracle vs. Rimini Street nadert finale, maar van derden onderhoud blauwdruk ver van set

Voor SAP HANA is de belangrijkste groeimotor voor zijn toepassingen. SAP HANA is een in-memory database die wordt gebruikt voor de analyse. HAHA is gekoppeld aan SAP Business Warehouse, ERP en analytics toepassingen. Rimini zei dat het zal ze allemaal ondersteunen.

Rimini plan is om HANA-gecertificeerde engineers bieden aan de ondersteuning van HANA, met inbegrip van tuning, beveiligen en zorgen voor interoperabiliteit. Gezien HANA is een van SAP’s vlaggenschip-producten, Rimini verhuizing naar de kosten ondersteuning op een 50 procent lagere kostprijs te bieden zou de enterprise software gigant kwetsen.

Aan de andere kant zou het vermogen van Rimini tot onderhoud en support kosten te besparen versterken van SAP HANA adoptie in het klantenbestand. Rimini heeft Oracle database ondersteund sinds 2011.

Rimini zou een zegen te zien of het ondersteuning voor Oracle’s database HANA kunnen consolideren. Bedrijven zijn waarschijnlijk beide hebben en Rimini kon support contracten te consolideren om grotere deals te landen.

Rimini HANA ondersteuning omvat

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

HANA Database, HANA Studio, HANA Client; HANA Host Agent; HANA Informatie Componist; HANA Advanced Data Processing, HANA Ruimtelijke; LT Replication AddOn; LT Replication Server; SAP BusinessObjects Data Services; HANA XS Engine; HANA XS Uitgebreid Runtime

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september