Rijden hoog, maar moeilijker om groei te garanderen

Om te overleven in een tumultueuze marktomgeving, moeten IT-spelers beseffen dat het niet langer alleen over het verstrekken van de beste technologie, maar ook over de manier waarop ze verkopen die technologie.

Dit jaar is de website van Asia Top Tech 50 Index aanbevolen meerdere repeat winnaars, en gewezen op het belang van de inkomsten en inkomensgroei als indicatie van betekenis een tech speler in de markt.

Volgens Graeme Philipson, onafhankelijk IT-analist en schrijver, de 50 bedrijven die de Top Tech Index gemaakt waren niet onverwacht. Evenmin was hij verbaasd dat zo’n 40 namen in de lijst van dit jaar waren ook in de vorige 2006/2007 index.

Philipson, die een Top Tech 50 adviseur, zei: “Computer bedrijven stijgen en dalen, maar het duurt meestal een paar jaar, niet slechts een of twee Dus, is het logisch dat de meeste bedrijven hun positie zouden behouden.”.

Net als in voorgaande jaren, merkte hij op, is de index gedomineerd door twee grote categorieën van de spelers: grote multinationale systemen leveranciers en telecommunicatiebedrijven. Hij zei dat deze leveranciers doen het goed in een benchmarking-systeem omwille van hun omvang en het belang.

Een andere groep van leveranciers die doorgaans goed doen, zei hij, zijn degenen die IT en consumentenelektronica zoals Canon, Samsung en Sony straddle, het signaleren van een samenvoeging van deze twee technologische gebieden waar sprake is van “toenemende digitalisering van consumentenproducten”.

Waar de grootte niet altijd uit; Philipson zei: “Software en diensten bedrijven, zelfs die zo groot en zo belangrijk als Microsoft, zijn altijd in deze vergelijkingen benadeeld.

Ze hoeven niet zo groot te zijn, in termen van het aantal personeelsleden of inkomsten, om zo groot een impact op de industrie. Ze hebben geen grote fabrieken of sales teams, en kan een belangrijke invloed veel verder dan hun omvang hebben, “legde hij uit.

Als zodanig, merkte hij op, een betere maatstaf van dynamische bedrijven is hun omzet- en winstgroei. Verwijzend naar de Top 10 snelst groeiende bedrijven in de index, op basis van de gemiddelde opbrengst en inkomensgroei, Philipson zei dat elk van deze spelers op de markt een sterke groei om verschillende redenen, die elk aangetoond een belangrijke industrie dynamiek.

Baidu.com, bijvoorbeeld, klokte de hoogste gemiddelde omzetgroei en de op één na hoogste gemiddelde groei inkomen. Hij zei: “Baidu is de Google van China, wat betekent dat het is ‘s werelds op een na belangrijkste bedrijf Gezien het belang van het onderzoek, dat het’ s werelds tweede belangrijkste internetbedrijf maakt..”

Hij voegde toe dat Baidu was de eerste Chinees bedrijf te worden genoteerd aan de NASDAQ 100, en heeft nu plannen om het succes buiten de republiek uit te breiden.

Philipson uitgekozen ander Chinees bedrijf, Lenovo, dat de kansen te slaan en tot zwijgen zijn critici. Logging de tweede hoogste gemiddelde groei van de omzet, de pc-maker onderstreept het toegenomen belang van China in de wereldwijde IT-scene, zei hij.

Hardware; Lenovo beefs up PC aanbod met 2-in-1 tablet Yoga Book, Yoga 910 converteerbare laptop, hardware, Lenovo bloats up Android met Microsoft Office en Skype, pc’s;? Lenovo blijft positief ondanks 6 procent 1Q17 omzetdaling; mobiliteit; Moto Z Force Droid Edition beoordeling: Shatterproof vertoning, batterij te duren, en functioneel modulair ontwerp

Toen Lenovo IBM’s pc-activiteiten gekocht in 2005, de meeste van die mensen die niet vragen ‘wie?’ dacht dat het een slecht idee.

Lenovo heeft de critici ongelijk bewezen, het verbeteren van de ThinkPad’s reputatie voor kwaliteit en met succes verhuizen naar de consument de ruimte, “voegde hij eraan toe.

Moeilijke tijden vooruit, maar Philipson waarschuwde dat de komende 12 maanden zwaar zal zijn voor alle IT-leveranciers, waar de groei van welke aard dan ook moeilijk te realiseren zal zijn. “Survival zal de naam van het spel, en overleving is niet zo veel over technologie als het gaat om zakelijke vaardigheden,” zei hij.

De bedrijven met de meeste kans om goed te doen, of minst slecht, zullen degenen die aandacht besteden aan zaken basics, zoals kostenbeheersing en cashflow. De meeste gebruikersorganisaties zal bezuinigen op of uitstellen van IT-investeringen.

Emily Chan, CIO, Disneyland Hong Kong, echode zijn gevoelens. Opmerkend dat als een CIO zelf, zal ze op zoek gaan naar tech spelers die de beste kosten voordeel kan bieden.

Ik ben altijd op zoek naar partners in plaats van leveranciers, partners die altijd zal helpen bij het zoeken naar de beste oplossing die beschikbaar is op de meest voordelige prijs en de meest praktische technologieën “, zegt Chan, die ook een Top Tech 50 adviseur.

Om hun relevantie in de huidige marktomstandigheden te behouden, moeten leveranciers van producten die minder total cost of ownership (TCO) moet bieden, voegde ze eraan toe.

Het maken van de rang; bedrijven op de Top Tech 50 Index oogstte de hoogste totale scores op basis van zes key performance indicators, gewogen, zoals aangegeven

Top Tech 50 winnaars worden ook gelabeld, op basis van de producten en diensten; ze bieden, in acht belangrijke categorieën industrie

Lenovo beefs up PC aanbod met 2-in-1 tablet Yoga Book, Yoga 910 convertible laptop

Lenovo bloats up Android met Microsoft Office en Skype

? Lenovo blijft positief ondanks 6 procent 1Q17 omzetdaling

Moto Droid Z Force Edition beoordeling: Shatterproof vertoning, batterij te duren, en functioneel modulair ontwerp