Rhapsody lost tablet app, duwt originele redactionele inhoud

Rhapsody breidt zijn aanwezigheid naar Android tablets met een gloednieuwe app.

Een van de manieren waarop Rhapsody probeert voortdurend te maken van het merk staan ​​los van de groeiende markt van digitale muziek streaming diensten is origineel redactionele inhoud.

Hoewel Rhapsody is het aanbieden van redactionele functies sinds de lancering in 2001, de druk om deze functies te bevorderen heeft aantoonbaar is opgevoerd in het afgelopen jaar – vooral met een significante plaats opknapbeurt afgelopen najaar.

Chief product officer Brendan Benzing uitgelegd in voorbereide opmerkingen dat de nieuwe versie van Rhapsody gaat niet alleen over grootte van een app, maar werd gebouwd om te werken aan een apparaat dat consumenten op zoek naar een andere manier, het beschrijven van de tablet als een “metgezel op de bank, in transit en in de wereld. ”

Zo is de tablet-versie is veel meer grafische-zwaar met interactieve en speelbaar koppelingen evenals “franchises bedoeld om de leden te begeleiden bij de service.”

Ter vergelijking, hebben concurrenten zoals Grooveshark andere opties, zoals het bouwen van apps in HTML5, genomen om niet alleen geoptimaliseerd toegang op vrijwel elke mobiele browser, maar ook aan strenge app store regels te voorkomen.

Pandora biedt al ondersteuning op maat voor de iPad en Android tablets, terwijl Spotify momenteel groeit op smartphones, hoewel een iPad app is naar verluidt op de weg.

Rhapsody onlangs ook in het nieuws toen de digitale muziek merk na de aankoop van Napster International in het Verenigd Koninkrijk en Duitsland kondigde een forse uitbreiding in heel Europa.

Rhapsody for Android tablets (en smartphones) is beschikbaar in de Android Market en Amazon Appstore nu gratis.

Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8

Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen

Rhapsody kijkt naar Spotify, Pandora overtreffen met ter vernieuwing; HP breidt de toegang tot digitale bibliotheek Paul McCartney voor het publiek; Sony music discovery functie versterkt Music Unlimited dienst; Reuters nemen ‘sociale impuls’ van grootste nieuws, beïnvloeders online Facebook krijgt media en lifestyle app-integratie, met inbegrip van Spotify

ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare

Huawei MediaPad M3 octa-core tablet

Tabletten; Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8; tabletten; Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen, Laptops; ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360- graad convertible, tabletten; Huawei MediaPad M3 octa-core tablet