Revolution Analytics lanceert open source R ondersteuning

Revolution Analytics, commerciële aanbieders van open source software R, kondigde maandag de lancering van de adviseur, een real-time technische ondersteuning programma voor gebruikers van de R-programmeertaal.

Terwijl de open source community R is zelf een forum voor gebruikers om vragen te stellen en advies krijgen van leden van de gemeenschap, heeft geen formele, individuele ondersteuning programma opgesteld voor de gemeenschap.

$ 795 jaarabonnement adviseur zal landen gebruikers hulp bij alle aspecten van de R-gebruik, zoals het oplossen van problemen, probleemoplossing, functie advies of gewoon algemene richtlijnen over het gebruik van de R taal.

Het leiden van de nieuwe open source community groep Revolution’s kersverse chief community officer David Smith, die voorheen de marketing VP positie bij het bedrijf gehouden.

Smith merkte R’s progressie dat het een niche taal voornamelijk gebruikt in de academische wereld om een ​​van de snelst groeiende data science talen, met meer dan twee miljoen R-gebruikers wereldwijd.

Open source R is gegroeid zo snel door de jaren heen, sneller dan alle andere data science taal, “zei Smith.” We hebben al ervaring in het leveren ondersteunende diensten via de bestaande software lijnen en we hebben teams in de plaats over de hele wereld kunnen voorzien meer service, zo zagen we een kans om te helpen.

Lees verder

LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform

Is dit de leeftijd van Big OLAP?

DataRobot streeft naar laaghangend fruit van data science automatiseren

MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen

Het menselijke element is van cruciaal belang bij de toepassing van big data; Revolution Analytics lijnen Hortonworks, Intel Hadoop pacten; Revolution Analytics brengt in-Hadoop R om Cloudera’s CDH; Revolution Analytics ‘big data platform gebaseerd op open source R taal

Social Enterprise; LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform; Big Data Analytics, Is dit de leeftijd van Big OLAP;? Big Data Analytics; DataRobot gericht op low-opknoping fruit van de gegevens wetenschap te automatiseren; Big Data Analytics; MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen